Навистина воскресе Победа на животот над смртта, на добрината над злобата, на човечноста над себичноста
За многу години да ни е Велигден, нека воскресението Христово донесе мир, љубов и радост во срцата на сите Христијани и на сите останати луѓе
Ништо. Ама преку глава од возрасни луѓе што оговараат све помладо од нив а пустиот две години не може да научил број да зачува у телефон
Тешко е тоа Коа ти понижуваш некого пошо те има налутено или изнервирано, не те праи нишо поразличен од првиот. *** За многу години нека ни е Велигден! Господ нека дава здравје, поготово таму кај што е највеќе потребно. ✨️❤️ А сите ние бар малце повеќе да го цениме највредното нешто што го имаме.
Се слагам. Исто нека важи и за луѓе што не знаат да чистат, готват и бараат од друг. Ако е основна вештина едново, и другово е веќе у 21ви век, ако сакаш да научиш де.
Секоја насмевка кога ќе ти подарам нешто макар ситно ме прави среќен, штета што не те гледам секој ден
Богами верувај и јас сакам да му дадам мојата љубов и насмевка на тој што го окупирал моето срце.Го немам видено од четвртокот.Ми фали..Да го видам макар 1 минута,да ми ја даде онаа насмевка која мене ме топи и доволно ќе ми биде да ми се разубљви денот уште повеќе..Еј а работи во близина на мојата зграда..
Христос Воскресе! Дечки бидете сите среќни,весели,сакани и сакајте повеќе..а во вашите семејства нека има уште повеќе љубов и хармонија. Честит Велигден!
Како можев кафе да пијам во 7 и пол вечерва за сега да не можам око да склопам и да ми игра внатре во стомак срцево? Сега чаре некој да даде? или вака главава да ја мавам