Сакам да кажам...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by k.i.m, Jan 30, 2014.

1. Stefani95

Stefani95 Активен член

И ја се питам... И не ми се спие цел ден, најлошо од се, што е викенд и не сум на работа :whew:

2. senjorita-v

senjorita-v Популарен член

а мене баш сега ке ми се спие цел ден не сум навикната рано да станувам ама изгледа така е ко имаш куче да те буди секое сабајле :rofl:

3. st-el

st-el Популарен член

Мило ми стана, мојата икебана до твојата слика на гробот, ја ставиле.... Спонтано, без да знаат...
    Почивај во мир, бабичке...
    Нека ти е светол патот.... :f: :f::l:

4. Munchmallow20

Munchmallow20 Форумски идол

Ја викенди станувам ем порано, ем понаспана него за на работа :rofl:

Anie93 likes this.
  5. Anie93

Anie93 Популарен член

Многу ми се допаѓа новиот тик ток тренд #almostofrgotthisisthewholepoint.
    Живи и здрави сите на број, миленичињата, домот што го имаме, вкусната храната што ја купуваме и спремаме, удобниот кревет и мирен сон. Нема поубаво.:l:

6. Deus ex mahina

Deus ex mahina Истакнат член

Тоа било една од поголемите животни мистерии: Зошто фрижидерите имаат светилка ако не треба да јадеме навечер?

Adidas888 likes this.
  7. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Многу ми се слатки аматерскиве квази-политички експерти на форумов...

Абе од уста не го извадија Трамп, поише од татко го сакаа, и сеа од коа усра работа, абе не било така, они не биле за него, него се грижеле за геополитичката положба на велесилата Македонија ( на која газот и е увек отпозади ).

News flash на форум сме, можеме да прочитаме што сте пишуеле... Али тоа ти е, too late - за кој си, таков си.

Last edited: Apr 26, 2025 at 10:31 PM
  8. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Значи, сите мажени се буквално ПИШМАН што се мажени.

"Јас него да му бидам слуга, цел живот"

Плус, најјак совет ми е, кога ќе ми речат : Јас да сум сега со овој памет, никогаш нема да се мажам.
    Поарно сама, отколку со маж.

Еј, не ги можам вакви значи.

Само жалење, само кукање...

Last edited: Apr 26, 2025 at 11:05 PM
    Curious cat, hermosa and ani23 like this.
  9. Miss666

Miss666 Популарен член

Со оглед на тоа што темава е најпосетена по мене, а не знаев во која друга тема би било посоодветно, ќе го напишам ова овде.
    Па до негде и сакам да го кажам ова.

Прочитав статија дека во Романија во 90-те биле над 10.000 бебиња украдени. Ги лажеле дека се умрени на породување и потоа земени.
    Истиот случај, мислам, е и во моето семејство.
    Мајка ми, млада жена тогаш, без малку полнолетна, со уредна бременост, се уште незапишани со татко ми раѓа машко бебе. И рекле дека бебето било мртвородено и толку. Ни трага ни глас. Ни тело им покажале да видат, да се простат, ни ништо.
    По многу, многу години излезе некоја емисија од слични случаеви во Србија, мајка ми ја кажа случкава.
    Татко ми, кој е поцврст од камен, солза мислам нема пуштено и кога се родил, низ солзи рече ова и нас нивго имаат направено, сигурно.
    Почнав да ја испрашувам мајка ми за детали, не можеше да зборува на ова тема. Само кажа дека гинекологот е веќе починат.

Верувам дека можеби некаде, тоа бебче веќе е возрасен човек. Или барем така сакам да верувам. Не знам.

Како можам да дознаам нешто повеќе , приватен детектив ок, ама како ќе може да стигне до тие документи? Не знам. Не знам.
    Немир.

DS10, Adidas888 and Lelebre like this.
  10. Lelebre

Lelebre Активен член

Смеам да ти пишам лп? Ќе ти дадам линкови од фб групи каде на големо се зборува за темава, крадени бебиња и деца во потрага по биолошки родители и обратно. Само треба да знаеш кога е родено датум година пол итн... Дај боже да се најдете, осетлива тема во секој случај...

Miss666 likes this.
  11. Munchmallow20

Munchmallow20 Форумски идол

Некогаш кога се осеќам така малце неспособна, ми текнува дека постојат мажи што не знаат основни работи во кујна. Не знае што е оригано, го праќаш у маркет и не знае да разликува копани од крилца или едни макарони да свари му е научна фантастика. И уште полесно ми доаѓа кога ќе ми текне дека има жени што се мажат со вакви. И деца имаат со нив. И да не знаеш кое дете повеќе да го пазиш кога е уклучен шпоретот.
    И на сите ни се десиле киксови во готвење ама ова кај балканските мажи е 10 чекори понапред.

senjorita-v likes this.
  12. senjorita-v

senjorita-v Популарен член

Хахаха јас сум како маживе што ги опиша

Cutiepie1 likes this.