Ако тебе ти е убаво таму кај што ќе одиш тогаш немаш проблем. Јас не сум за таква клима ама секој со свои желби и замисли
Сдк дека малку сум емотивна ради некои ствари, но сепак ми е убаво…. Благодарна на бог за тоа што го имам и сум постигнала до сега. Тежок е животот, мора да има падови по некад.
Превземено од Кербер: На интернет се расправаат мајки без хоби, КОЈА БИЛА ПОГОЛЕМА МАЈКА дали тие што раѓале приридно или тие со царски рез?! ПЛЕМЕТО МРТВО ГЛУПО ДА ВИ ГО ИЗНАЕБАМ. МРШ У КУЈНА.
Се стаив на диета од денес, си јадев арно ко што треба. Нит глад, нит ништо. После работа имав 20 минути фазла до автобус, ајде до дуќан да сум се прошетала, yeah right. Си купив суши, чипс, кило сладолед... Дојдов дома, го изедов сушито, чипсот со нога го издробив и сладоледот го истопив со врела вода. Мој мој, преку мој више!
Другото дете има право да го оспори тестаментот. Ако веќе оставаат на едно дете, тој нека ги чува додека се живи. А не да трчаат кај другото дете. Најчесто ќерката го јаде стапот. Како така нејзиниот брат да дели имот со неа. Ако таа е паметна, треба да им удри по една клоца в газ. За такви само така.
Може ли некој да ми одговори. Зошто кога некоја другарка ќе се омажи или си фати дечко вие ја избегнувате и ја превртувате приказната како она од како фатила дечко ве избегнува вас?
Замре некако хајпот околу Ламбе кој имаше потенцијал да стане Томпсон, останатите Томпсони ни се селско-дијаспорски пејачи, ситни риби, само Цеца ни остана.
Ајде еве ти биди, или нешто било што биди де, да не е волку досадно у живототов де... Цецо љубе те брача и сестре из Македоније ко Бога те волимо
И мене нешо слично ми се има десено. Сфатив дека дечко ми не им одговара у екипа, што е доста лошо, ја нивните дечковци и девојки ги имам прифатено многу добро. Кога сум сама искачаме, инаку само изговори бараат или не викаат. Им бил премногу сериозен, молим те! Ама они си знаат, кога ќе ми прифалат, ги наоѓам, ми проаѓа носталгија и си се враќам на стариот живот.
Аууу ама мразам распрдени дечишта бе.. Зело се дере и се лигави, и тоа во присуство на родител, ни родител ни поголемото сестриче го слуша. Се раздрало цела улица да ечи, уште вика на сестрата глупа била што ја опоменува ццц Да го земеш да му ја зашлапаш една ти иде.. Пак галете си ги најмилите тие, и покрај тоа што се понашаат ко мали ѕверчиња