Не јадам количински многу али комбинациите лоши се цел живот на диети сум и не е ферски да кажам од вода дека ми се фаќа кога јадам благо и пици ко да нема утре
Зашо по малку да јадеме? Не можеме по многу? Апетит брат, не прашува тој, само вика дај дај дајјјјјјјј Тие по малку шо јаделе, или се срамат и се стегаат, или стварно толку им собира желудникот па не можат. Не' има и такви ко мене и Адидас шо сакаме да се најадеме саламски
Таков впечаток имам од тие околу мене.. Пример дм ништо не јаде не дека се срами. Оној пат колку викаше дека е гладна мислиш сама цело прасе ќе изеде и на крај 1.5 парче пица изеде и вика "се прејадов јас". Секоја чест за апетито и на тебе и на адидас Кога треба да се оди некаде кај што има многу за јадење ќе ве викам
Овесот е житарка како пченицата, ја има по некои места на мерење. "Снегулките" се само сплескана верзија, поради тоа најубаво е да се свари. https://vm.tiktok.com/ZMAx6bx2e/ Па пошо се смета за јаглехидрат, смешајте го со протеин и масти, проста математика. Пример слатка верзија - сварен со млеко, овошје и мед, плус или дозерка протеин, или грчки јогурт ако трпите киселкаст вкус. Солена верзија - сварен со млеко, путер, урда и сол.
Е вака ми е преубо времето надвор. Вака го сакам Одам да го користам максимално денес денот П.С. Се трудам да не ги гледам новогодишните украси по продавници. Не си го прескокнувам уживањето во есента
Не знам дали е кај мене ваква ситуацијата, ама ова стариве, како минат годините се повеќе и повеќе инат се. Ако им речиш црно, бело е, ако им речиш бело - црно е. Само да се контрало.
Палачинка ко палачинка ќе ја пробаме со неа, a ти заедно со другарката @Adidas888 како врвни мераклики за палачинки коа ќе одите у Београд има еден посебен специјалитет од палачинка "kod bake" by Baka Prase Spoiler
Како пак да стануваат деца. Не можеш да им докажеш дека грешат. Дури и со очи да гледаат што е, викаат дека е друго.
Другарка од скоро се пресели со дечкото во стан. Се среќаваме на кафе и вика леле после треба да пуштам машина, да пеглам. Викам а Кире што прави дома? Вика па ништо. Викам нека пушти он и пегла он. А не, не знае он, не е по тие работи И после вика Знаеш не е исто кога живееш со твоите и со дечко, многу потешко е со дечко, на тебе паѓаат обврските, на женското. Па на тебе ќе паднат бе златна, кога бирате такви. Ама она среќна до небо колку ѝ ПОМАГАЛ. А многу душа девојче, баш ми е жал. Не се вика Кире