Што го пуштивте ноќе форумов, играчка пред спиење на деца не се дава П.С. Се што не е розево во нијанса на таа лентата најгоре е бледо за читање, а смајлињава се малку... удав.
Факт е дека на еден просечен Македонец не можеш никогаш да му погодиш некоја работа. Форумот сега е многу повеќе функционален и попрегледен. Ако ме прашавте мене лично vBulletin форумите ми се далеку подобри од XenForo форумите, но и vBulletin форумите сеуште многу повеќе се користат. Но, факт е дека повеќето девојки сакаа форум што ќе личи или асоцира на Facebook поради опцијата “like“ и нотификацијата, па затоа претпоставувам е одберена XenForo верзијата. Единствена замерка ми е бојата на форумот. Ептен како да сме отвориле веб страна на Манго или Зара, но ако има желба од администраторите тоа може да се корегира бргу.
Ми фалеше форумов Од телефон не ми е баш прегледно, но изутрина прво што ќе направам на работа ќе биде детална анализа на форумот фемина
Ја као овај.... да ни сам одавде ! Сериозно....јас не сум ни за нинтендо пратете ми во пошта упатство за користење на форумов Ми се допаѓа, вака на прво око... утре ко ќе се наспијам ќе го отворам и двете поточно ќе ви кажам Дајте ми упатствоооо!!! Не ме бива за upgrade-ови. Уште по старо си функционирам. Е, а може сеа да се ставаат по повеќе од 10 smile-ња? Моооже, моооже
Jas ne znam kade se naogjam. Se izvinuvam za latinicava ama makedonska poddrska nemam momentalno na lap, a porano tuka se menuvase so 2 pati click na shift. E sega seuste nemam nauceno kako da ja smenam Interesno mi e sega vaka Dobra nok!
Ај со лесно да си ги поднаучиме новите опции кои ги нуди форумов. Умни сме ние,ќе биде и оваа работа. Ми фалеше форумов овие 3 дена. Поздрав.
Dobro utro feminki,sega kako prvace malce ke ucime sto i kako sme na forumov. Mi se dopajga del od promenava ama del ne. Mi gi nema gore aktivnite temi sto bea-na makedonski deme ima dole za da pisam ama gledam deka ne izleguva(jas od tel pa se taka ke mi bide pisuvajneto(kako na pocetok od zaclenuvajneto na femina Kade se smajlite?ili sami si gi pisuvame? Ama stvarno se zagubiv.... Tuku ajt da vi kazam mnogu mi falise femina iako sega sum malce izgubena tuka,ajde ke naucime i se nadevam deka ke se prifatat nekoi nasi barajna i napravat istite. Pozz i ubav den
СДК многу сум среќна кога отворив утрово и оп форумот, лелеллелеел скокав од радост. Иако малку ми е тешко да се снајдам ама денес ќе си поставам една цел, а тоа е да научам како функционира. Добредојдов/добродојдовте се надевам пак убаво ќе се дружиме.
Кога објавија дека само еден ден ќе им треба за да го средат форумов, знаев дека тие неколку часа ќе се растегнат на неколку денови. Новата „облека“ на форумов е интересна, има многу нови опции и е освежување. Според мене добра работа завршиле.
Мy first reaction Значи ептен ми беше досадно без форумот, немаше што да правам цело време (уствари требаше да учам ама тој муабет нареден пат). Сношти чекав и чекав и чекав да го пуштат и се успав И сега уште од рано сабајле не расшенета и со подочњаци се уклучив да го видам форумот, ќе ми треба време да се навикнам ама ми се допаѓа
Сабајлево не ми тргна на арно, штом јас се дерам во кола наутро или плачам без збор да кажам има само едно нешто- ПМС . На цел свет сум му лута а незнам зошто... ПМС - тоа е дефинитивно, кој ќе ме трпи цела недела ваква??? ПС Некако многу сме pink
Многу розевоооо Претходниот изглед беше подобар, ова повеќе ми личи на катче за мали девојчиња кои облекуваат барбики. Па и ова со титуливе, не знам кој го измисли и уште не можам да најдам некои инструкции како е пирамидата на "трофеите". Се надевав дека ќе има трофеи во стилот на кралици, принцези, војвотки итн... Мора да се намали интензитетот на розевата боја, женски сме, ама не сме девојчиња од 3 години. Епа ај нек ви се угоде
Јас сум импресионирана од новиот изглед многу се изненадив кога отворив сега и многу сум радосна се осеќам како во бајка има мнооогу опции и баш изгледа светски. Големи честитки до тимот што го работел.
Juhu long time no see! Најпрво смајлињава се закон, второ новиов изглед на форумов е перфект според мене, а розевата боја како втора моја омилена хаха, навистина ми се допаѓа. Ми се допаѓа и делот со известувањата, следењето и трофеиве се јаки. Многу сакам промени така да, задоволна сум од новово ни форумче, подновени за мерак сме си. Искрено не проверував многу често до каде е фемина и сл. , бидејќи изминативе 3 дена имав тестови и испрашувања колку ти душа сака. Во принцип поминав прилично добро, со моето (не)учење. Ајде сега да го проучам убаво новово ни форумче, бидејќи конечно дојдов од лаптоп, а од мобилен вчера вечерта го видов, ама искрено ме мрзеше да пишувам мислење, знаете од мобилен оди потешко. А да и кој е како мене 4 дена повторно дома. И тоа привилегијата ја имам само јас, бидејќи сум така малце болничка хахаха, не одам ни денес, а ни утре на моето ми работно место такозвано училиште. Епа добро утро добри луѓе, на исто место и време по 3-4 дена, многу се видоа нели?
Вообичаено, не сакам промени. Повеќе преферирам да уживам во монотоноста на претходните нешта. Како и да е, со форумов, напротив е. Ми се допаѓа. Инаку, зборот ми беше дека колку и да се трудиме да ги промениме нашите гледишта и да имаме либерален видик, залудно е. Таков менталитет имаме, да не речам идиотски. Трчаме кон оние кои имаат пари, функција, познати се во градот, се цел да бидеме видени со нив и да им се улизуваме? Пред некој ден останав со подотворена уста од случкава на која бев сведок. Имено,жена во години..со три броја поголема кошула, влечки на боса нога..се гледаше дека беше сиромашна, побара помош од младо момче, во раните 20-ти. Тој само немо ја одмери, и ја сврти главата кон наконтената 'госпоѓа', која се познаваше дека беше богата. И за истата работа, и помогна нејзе. Ми се скрши срцето во тој момент. Може затоа што немам пари, па не би требало да молам за помош. Наравоучение, сите кои имаат пари и добар социјален статус, се повеќе почитувани во нашево општество.
Јаооо не очекував оти ќе ми недостига форумот и некои форумџики толку, а очекував многу реакции. Изгледот ми е чуден ама ќе се навикнеме на промените. Чатот го нема а
Колку е интереснооо како на фб, гледам кој што лајкнал во која тема, па гледам 16 известувања дека сум добила трофеи, први трофеи во животот . Знам дека ме нема и не сум многу активна, зафатена сум со колоквиуми.СУм ви кажала дека мразам колоквиуми. Секој колоквиум е дупли стрес, па втор кога полагаш сите светци ги знаеш. Од прва година повеќе среќа сум имала на испити па поголеми ми биле шансите за повисока оценка, која по некој предмет и неочекувано ја добив Среќни колоквиумски празници