Ова е тешка форма на дебилизам и недостиг на мозочни клетки. Слободно кој се препознава нека се навреди. И едно смешно прашање. Ова барем е прозвод кој не е зависен од температура. А што им се случува во глава кога по рафтови и каси оставаат сувомеснато, сирење и слично?
Колку ме нервира кога ќе нарачам ќебапи преку достава, и со нив не ми праќаат кромид и буковец.. Разбирам лепче да нема ако не платам, да нема кајмак, ама буковец да нема, кромид да нема.. Ич пари кошта да ставиш една лажица кромид и буковец, буквално ич пари, ако земеме во предвид дека наплаќаат и по 25 до 30 денари за еден ќебап, срамота е кромид да не пратат..
Па реално тоа е превара оти порцијата ко у ресторан треба да биде, а не да те крадат. Кој продава само ќебапчиња? Никој.
Гостилница Крчма, булевар Теодосиј Гологанов. Вршат и достава до дома мислам. Имаш скара, пилиња, пици, пастрмајлии со сите придружни салтанати. Цени пристојни.
Затоа никој не сака да работи во маркет, особено младите зашто некој купувач ко тебе мисли дека е Бог и дека ќе може да ги гази продавачките. Што си ти? Мизерија.
Работев во маркет пред 5-6 години Имаа земено сладолед марс и оставено кај чоколадцата марс. Вода беше направен. Секакви луѓе (нелуѓе) има
На вака прости луѓе во околинава им благодарам што ми даваат мотив за да успеам повеќе па да им е криво уште толку