Онакви постови, клик бејт тригерувачки ко шо пишала кербер, ги има многу и служи за engagament збирање, прави на двете страни штета. Дека има дегени шо тепаат жени, потценуваат, изиграваат султани по дома има, ама дека и решение на тоа е да чувате мачки и да се шупите со дилда не би рекол. Не би рекол дека после неколку години така живеење индивидуата би била нормална. Имаше една филмска изрека, во типот, човек без фамилија после 40 година е опасно нешто. Има нормални жени, и работат и се грижат за фамилија, има мажи што работат и помагаат дома, треба разбирачка, дискусија шо би било најдобро во една ситуација, исто така и жртвување на двете страни. Затоа секој 3 брак е развод, ги нема тие работи. Тоа е мојот boomer approach. Лигавање на форуми/фб дека се може сам после некоја врска/брак со лигле не е решение.
@Gosh Ма нее, другарка од Каиро, нотинг офишл, шугар дедито сум си била ја, абе шта речи Баш беше, thanks for nothing Ако одам некаде да плаќам, сакам да ме лажат, немам време за негативности
Де дај ми слика какви се тие киндер јајца опаковката Имам 100 дома неотворени, да пробам да го најдам Аквамен За тортата ми е, ако не сфати до сеа
Јас одамна ви велам дека колку повеќе жените стануваат мажи во мнгоу улоги, толку повеќе мажите стануваат оженствени, нежни, неспособни да се завземат во улога на глава на фамилијата како што им е по природата. Ама сепак вие си знаете..