И бе жении...3 сати фустан да си бираш 10000 пробав туку сакав да кажам .. си седам ја на фемина и другарками до мене и ми вика - добро шо е ова? фемина? хахахаха убаво ја смениле рече
Осум години учев со нив, и ниедна не ми беше толку блиска, колку што бев блиска со девојчето кое дојде да учи во нашето одделение при крајот на учебната година, и тоа во 8 одделение. Пребрзо се поврзав со неа, и сеуште се дружиме. Таа ми е најискрената другарка. Жал ми е што сега не учам со неа. Најдобра другарка си.
Ги замолувам тинејџериве што ги јаде фактот дека не живеат во САД да престанат да се маскираат денеска, зашто за два месеци Бадник е...
Колку е убаво кога ќе запознаеш нови луѓе кои веднаш ти стануваат пријатели, почнувате да зборувате за теми на кои имате исти мислења како со години да ги познавате, а сепак тогаш сте се сретнале.
Многу е битно од која перспектива ги гледаме работите.Ако некого сакаш,на сите маани му прегледуваш низ прсти.Ако некого мразиш,сите доблести ти сметаат.
Постојат две верзии на искреноста, и искрено виновни се една поради друга што не се целосни. Онаа пред себеси и онаа пред останатите. Чувствуваат ли луѓето аверзија кон личноста што ја кријат во себе ?? Одбегнуваат ли да се соочат со своите ставови и да ги афирмираат своите фантазии, да ја прифатат реалноста и да фигурираат во неа во свое природно издание ? Создаде ли општеството општоприфатени маргини во чија рамка МОРА да се вклопиме ? Па понекогаш и време е некому гласно да кажете - "Замолчи!!!", ако ден за ден станувате имуни на толеранција само заради неговите неисцрпни теми на разговор (кхм, оговор ) саба саба. Или,- "Да јас сакам анален секс" за време на "интимен" разговор со пријателките, не мора да глумите згрозена. Извитоперена вистина, психички комплекс, го имаат повеќето.
СДК некогаш бевме најдобри другарки, а сега ни здраво не си викаме, ќе се видиме, ќе свртиме глава, исто како да не се познаваме... Ние не се менуваме, само си ја покажуваме маската што сме ја прикривале.
Колку е убаво кога имаш некој до себе,што те сака ,почитува,смирува .. Имаш една хармонична врска, која не сакаш никогаш да се прекине.Ах .. Не е свесен колку сум му благодарна за све. Го сакам најмногу
...дека сакам да се навраќам во минатото,да се потсетам на сите убави моменти,на сите глупости и бруки,на сите бесценети моменти..но понекогаш тоа навраќање во минатото може да биде многу,многу болно. Да знаеш дека тоа биле најпрекрасните моменти,а дека никогаш повеќе нема да се вратат. Деновиве сум многу носталгична и меланхолична. Носталгична по едно прекрасно време,кое беше тооолку прекрасно,толку многу бев среќна. Мислам дека никогаш не бев толку среќна како тогаш. Но времињата се менуваат,се менуваат лугето,се се менува.И ние се менуваме. Времето не можеме да го вратиме назад,но барем можеме да се надеваме дека ќе дојдат подобри времиња.
Значи тешко нас идите мајки. Ич да не помислуваме да раѓаме со новиве владини мерки и срања. Ех бе моја македонијо со мала буква.
Ooo so mi trebase da gledam strasni sceni i toa ne od eden tuku od dva strasni filma,gjavolski i so zombi. Majkoo kolku mi e strav sega , a i baterijata mi e pri kraj, pa ke mi se iskl tel. Taka koga sum na net zaboravam, a sega ke treba da gi sonuvam.