Форумџика на годината

Сакам да кажам...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by k.i.m, Jan 30, 2014.

1. sonuvana

sonuvana Популарен член

Ти се гади ако случајно те допре некој во автобус, спремен си да ја линчуваш пекарката ако ти ја подаде кифлата без соодветна опрема, ако непознат му се насмее на твоето дете и му прозбри од милост го криеш згрозен од туѓиот безобразлук, секаде те прогонуваат бактерии и прљавштина, сонуваш за чист, бел, стерилен свет со убави, насмеани луѓе кои никогаш не го осетиле ни мирисот на сопствената запотеност.....а јас ќе ти зборувам за радоста и единството при Литургијата и заедничката причест....каква лудост....

christinnn, eliesaab and sino.o.oka like this.
  2. Munchmallow20

Munchmallow20 Форумски идол

Стварно некој ко на глуперда вака нека ми објасни кој левел на психопатија и болештина треба да го има човек за со години, секој ден или можда секој втор или трет да силуваш, малтретираш и убиваш деца и жени, буквално да го правиш тоа со свои раце и после секој пат ти си продолжуваш со животот? Онака најрандом силуваш ДЕТЕ и после тоа одиш си јадеш најнормално на маса и вечер убаво си спиеш и се будиш освежен како ништо да не се десило? Не осеќаш никаква жал, емпатија, грижа на совест, макар и секирација дека еден ден ќе те фатат?

И утре ќе дојде некој геополитички начитан ќе ми брани и ќе го трља на вакви идиоти. Пу да ви ебам племето гадно, мрш.

Ако пишам шо им посакувам ќе ме банираат од форумов.

3. Yuforeal

Yuforeal Активен член

Нека подзаврни снег да поскијаме на евтини терени со изнајмени скии:D 2 3 дена имам пробано и ме примна одма, мада уште ме болат газниве мускулчиња хаха

4. EvAngelos

EvAngelos Популарен член

За давање фелацио во вожња ништо не спомнале

сејф.jpg

5. theowndemon

theowndemon расипана играчка Staff Member

Ако негде треба да има камери е на новио експресен пат од Раец шо е. Секој пат ко ќе врвам тука се шо гледам е ужасно возење и утнување основни правила. Налет шо не знат да возат, ќе земат на душа некој со то шо брзат на помошната лента.

eliesaab likes this.
  6. Maelina

Maelina Истакнат член

Се заразив со Among us ко да е 2020та. :worried:

pinklipstick and EvAngelos like this.
  7. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Недела е ден, кога на телевизија ова време даваат документарци.