Не ми се јасни сите кои веруваат во црни магии. Вчера имавме гости и некои од жените почнаа да зборуваат за црни магии. Имав дебата не знаев како да им објаснам да не гледат турски серии.
Ako tie shto pravat crni magjii ili predviduvaat sudbini i slichno,najprvo ke si gi sredile nivnite zhivoti taka da..se tie toa vetar vo magla
И јас истово го мислев додека не и се случи на другарка нешто , не од нашата вера ама се уверив дека постојат и тоа како ...недај боже некој тоа на своја кожа да го почувствува. Стокомак , скоро 300ден неколку болници со кајсија се претежно
Се ежам од самата помисла дека сум во такво опкружување, ми го трујат просторот, следниот пат избркај ги.
Претходните гинеколози ми беа жени, сега последно се префрлив кај маж. И на операцијата, под општа анестезија, телово на мажи го доверив. Океј и сестри секако имаше. За доктор не ми менува, гледам стручност. Али за психолог рецимо само и само кај жени сум идела. Све ќе покажам пред маж, (стручно лице де) али душава нема никогаш