Ех со тоа теписите перење, шо имам нозе истрљано со мил прашокот и билјана, ми се чини до денес денеска ми се бели од нив
Како ли да станам одма од кревет сабајле,а да не се отегам и поместувам аларми на секои 5 минути Мразам прва смена
А ќе се караме за ова женска Те сфаќам, ако галамат до касни саати па ти попречуваат да спиеш, вознемирува тоа, тука се слагам, не ми е во ред. Но, апсолутно не е музикава само за дрогирани и лудаци, ако не ја сфаќате не значи дека стварно е за никаде. Терапија ми е, имам периоди кај што опседната сум со техно, како тебе шо класична те смирува, така нас техното. Транс не пуштам баш, касно ја увидов разликата, ги мешав, сепак немаат допирна точка. Таа музика ми е поише смешна и глупа некако, не ми е вајбот тој што го сакам. Индустриал техно на најјако за опуштање Не зборам за никакви журки и фестивали, едноставно за уживање ми е па и намалување на напнатост. *** Едвај го чекам утрешниот ден и деновите што следат Само се' во ред да биде дај Боже *** Мразам свадби, мразам такви церемонии, обичаи, сакам да може да се укинат, скроз да замрат. Коа ќе слушнам радост било, веселба било, се ежам, не пак ја да се замислам у таква улога, тоа би било кошмар
Не рековме дека сите што ја слушаат се дрогираат. Ама појди на такви фестивали и види колку од нив се трезни. А друго е дома да си слушаш
Злобата и злото се проклетство, поганство за душата, добрината е нешто што го нема секој и секаде и многу вреди.
Владо Јаневски-Не зори зори Стој, не зори, зоро, душманке В пушти ноќта да ги сокрие Очиве што раѓаат бисери Срцево што друга не љуби Виното ме води до неа А се подалеку од паметта Јас морам да пијам Да се опијам Без неа да живеам Мајко, не можам Оди мајко прашај, кај нејзините Лаукеди ја дадат за мене Ако ја дадат, викни свирачи Ако не, место клетва По мене заплачи Јас морам да пијам Да се опијам Без неа сам да живеам Мајко, не можам Јас морам да пијам Да се опијам Без неа сам да живеам Мајко, не можам Не зори, зоро Пијано оро Со мене заиграј
Не можам да поднесам едноставни некреативни комбинации на маица и фармерки кај жени или пак маица со оние летни пантолони најобичниот фустан делува мноооогу поубаво и како да си се потрудила. Па уште кога ќе видам дека некои уште носат тесни фармерки
Па баш маичка и фармерки можат да изгледаат elevated и classy. Некогаш во едноставноста е убавината. Не сака баш секој да се шета "креативно" и со тоа балканското, накитен од глава до пети во разни бои или пак да носи фустани.
Си го најдов првото бело влакно у коса, кој сака нека честита Јас не можам да поднесам кога некој му смета како некој се облекува.
You'll be fine, јас ги имам неколку како прамен му доаѓа уште од 17 години. Raw seventeen. Среќа во несреќа не се познава баш.