Сакам да кажам...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by k.i.m, Jan 30, 2014.

1. Mrs. right

Mrs. right Популарен член

:u::u::u::u::u::u::u::u::u::u::u::u::u::u::u:

Не се живее вака..

GirlLove likes this.
  2. Anabelle.Amorette

Anabelle.Amorette Форумски идол

Знам дека е многу работа, ама на форумов стварно треба да се брише секоја „мудрост“ напишана од вештачка интелигенција презентирана како сопствено мислење, искуство, знаење и слично.
    Кога веќе не знаете да сврзете два збора самите, или не пишувајте или наведете барем извор од каде сте ги нашле информациите, вака само е така малце простичко и ептен очигледно што се обидувате да постигнете.

Додека ги немаше овие алаткиве барем раат можеа поединци да си се такви какви што си се, или ќе гуглаш бре, ќе пребаруваш додека научиш нешто. Сега секоја будала Ајнштајн стана.

M&M, Katie90, Bratot and 10 others like this.
  3. Mrs. right

Mrs. right Популарен член

@GirlLove не се сеќирај за ништо :)

Ќе се насмее животот и за нас :)

Посебните луѓе остануваат посебни до крај :*:

MiloMalo, BlackNight and GirlLove like this.
  4. FriendOfDorothy

FriendOfDorothy Популарен член

Погоре пишаа, не е само до мене значи, летово не е толку жешко како изминатите години, со тенок јорган се покривам на моменти. Мада рано е уште, останете така.

M&M, eliesaab, Gosh and 8 others like this.
  5. Amellie13

Amellie13 Форумски идол

Дефинитивно било и многу пожешко ова време минати лета. Како за во лето ова се трпи колку толку. Мене навечер знае и да ми залади тука па затворам балкон и се покривам. :D
    Камо да останеше на олку, ама гледам ќе се качи накај 35 за некое време. :sweat:

Сдк 2: Ништо како пеење песни во кола со другари на пат. :dance:

FriendOfDorothy likes this.
  6. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Мора да заспијам шо побрзо оти на памет ми идат тие албени чоколадата, штрудлите и поп - кексовите во кујната!

M&M, Gosh, Peperutce6 and 1 other person like this.
  7. nextredstyle

nextredstyle Форумски идол

Можеби во другите градови не е толку жешко, но за Скопје баш обратното го осеќам и го гледам на уредите. Каде каде е потопол годинава од истиов период лани или преклани.

8. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Апдејт - ја изедов ловачката.

AlmaOculta, Gosh and Peperutce6 like this.
  9. Moon&me

Moon&me Истакнат член

Утре ден за одмор. Уствари секогаш заборавам дека недела е ден за рибање низ дома....фак фак факк!!

пс - уште асална перница за спиење да ди најдам,ќе биде топ

10. Panda23

Panda23 Истакнат член

Сакам да кажам... имам 23 години и вече ми е преку глава. Цело време само се вика дома, најмногу помегу мајка ми и татко ми, татко ми само пререкува зошто мајка ми оди на гости кај баба ми. Како мало дете е татко ми и што да му се каже цело време доага до карања и викање, понекогаш многу жустрво уште малку тепачка да избие. Добро дали кај сите или барем кај повече фамилии има вака каранции помегу мажот и жената само што не се приметува во јавност дека има викање?

11. MissChievous

MissChievous Форумски идол

Не лакирам нокти. Всушност не ни поседувам лак. Ниту ацетон. Пред 2 недели ќерка ми ми ги налакира ноктите на левата нога со нејзиниот лак од детскиот сет, и еве ме се уште шетам наоколу со една нога налакирана, една не. ¯\_(ツ)_/¯

12. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Јас имам предлог за тој алхохоличарот што ќе ги убивал по дома, али немале место у Бардовци иако треба у затвор да лежи...

Врзи го ко куче со синџир у шупа и флај му само леб и вода едно 6 месеци минимум и решен проблем.

И плус по 100 стапа на ден.

13. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Јас имам поарен предлог. Едноставно нека го убијат дома и завршен проблем.
    Никој нема да биде крив пошо веќе ова е излезено во јавност и сите знаат дека институциите не реагирале на време .... овај, институциите ќе бидат криви за тоа убиство.

lovely91, eliesaab, Unknown_7 and 2 others like this.
  14. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Една адвокатка објавила пост во кој напишала дека многу татковци оделе кај неа кои сакале правно да се откажат од своите деца за да не плаќаат алиментација.
    И еве оваа амебата шо коментирала.
    За жал, голем процент како овој размислуваат исто, дека нивната работа е само да ја "работат" на жената, а за последиците од тоа односно децата, е крива она шо ширела нозе. Она си ги родила од инат и се му упропастила на него.
    Ми се повраќа значи :puke:
    Screenshot_20260712-181641_Facebook.jpg

15. Dekoo

Dekoo Популарен член

Вчера бев у парк. Парк у лето у Сабота да има 10 души +- ми е неприфатливо. Само не знам дал е ради паркинг цените или цело Скопје е на одмор/по дома

Ми се згрози

16. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

AISelect_20260712_225435_Chrome.jpg
    MВР со слика генерирана од вештачка интелигенција ја информира јавноста за случајот со лицето загубено на Матка - telma.com.mk https://share.google/YyRUMcPUjbFv8AIOW

Значи дај бе вработете луѓе со малце, малце бар писменост, што за јазик, што за социјални мрежи, што за етика во користење содржини создадени со ВИ.
    Па да де, нејзини си се, нив им текнува дека имаат деца само при развод кога се тепаат за 50% старателство, што како не би плаќале алиментација, а уште повеќе да ја казнат курвата што се осмелила да ги остави.

M&M, Gosh and Angie1432 like this.
  17. mKdevojce

mKdevojce Популарен член

Немало место во психијатриските болници затоа што таму имало сместено дваесетмина што требало во затвор да бидат па имале изгледа појаки врски и ги сместиле таму. :tmi: А овие што навистина треба да се таму и да се лечат пред да направат некое дело за кое ќе треба в затвор да лежат, нека ги надвор, можеби ќе се оправат сами од себе. Па сеа ти види, како (не) функционира системот наш.

eliesaab and Gosh like this.
  18. mKdevojce

mKdevojce Популарен член

Имаше од вчера уште една, како од полициска станица во Кочани им бега некој фатен со дрога. Буквално човекот во лет низ прозор и двајца или тројца полицајци позади присутни во просторијата.:rofl:

19. Yuforeal

Yuforeal Активен член

На работа имам двајца бумери од 68 год и секој ден гледам сомој од 500кг, газела како бега од лав со една нога и 10 прсти, како и бомбардирањето на Путин во украина како танос пепел ги прај. Да јади к*р тој шо ја измисли вештачкава интелигенција, да јадам к*р и јас со какво друштво во животов шо имам поминато.

Raven22 and Oxymoron like this.