Почнаа луѓево да објавуваат по социјални мрежи слики обработени со AI до степен кај што се 10 години подмладени, со повитко тело, значи сменет личен опис и позадина некоја нереална. Што дека такви слики кога знаеме во живо дека не сте такви? И апла се гледа дека е лажно сè на сликата. ТехнолооЏиијаа
Аха, ко оваа Не дај боже некој да и каже во коментар дека цела е исфотошопирана, одма го напаѓа Spoiler: Спојлер
Само мачката ја жалам што умрела што ја мкнеле со себе двајца нарциси на 5000 метри надморска висина...
Ми имаат пишано на ФБ машки каде што во позадина има џип и шума а дрвата под конец наредени се гледа дека е ВИ ,другиот во кафич па пред него некоја скапа ташна 900е + исто ВИ. Ужас
Каков сељак видов денес. Ама баш сељак, не во покушај. Ја кренал едната ногавица за да му се гледа тетоважата и земал некое мини звучниче, рокнал рап, на место каде треба да се однесуваш малку понормално. Зарем стварно мисли дека некоја со повеќе мозочни клетки ќе се залета по него?! Зашто ве има такви?! Него ај што ги има, која е таа што лета по какви?!
Варам пченки. Локалното кафанче ечи. Се спрема Илинден. Си бројам денови. Моите ги ми даваат мир. Тој спокој. Живот во лето... А одамна не сум се почувствувала летно и полетно.
Можда пошто си ја заработил и си постигнал одреден успех на кој си горд? Секако дека ти смета и нешто најрандом како ова.
Поќе поштујем луѓе што не се истакнуваат многу јавно. Никогаш немав желба, да бидам ни док, ни адвокат и сл. Баш имам другарка док, што нема социјални мрежи и го коментиравме еден, што лично го познава и знае за него колку знае, пошто биле генррација..