Сакам да кажам...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by k.i.m, Jan 30, 2014.

1. Mumoftwo30

Mumoftwo30 Популарен член

Општо, секогаш. Ама добро нека е така, како што ти кажаа погоре, ги никогаш не прифаќаш критика. Во зачаран круг си, нажалост.

2. Zikos

Zikos Активен член

Не сме исто скроени, некој возвраќа со шега на шега (навреда пример) не си го става самото при срце, некој возврака со револт додека на другиот/а им е смешно некој/а полесно пребродуба емоционална криза, додека други потешко не и ја знаете емоционалналната состојба, доживување на нештата, нејзиниот живот и дали се присобила да стане како лугето кој ја опкружуваат треба да влезе некој во нејзиниот свет и целиот организам и секоја нејзина келија за да ја разбере не судете поздрав.

3. Amellie13

Amellie13 Форумски идол

Чија брилијантна идеја беше новиот дизајн на Кока Кола Зеро да го направи со бели букви, како и обичната? Мислев дека нема сѐ додека не дојдов блиску да прочитам.
    Најубаво освежување ми е зеро со мраз и лимонче на жештиниве. :inlove:
    (покрај вода, се разбира :mm:)

4. Angie1432

Angie1432 Форумски идол

Не, ти рече "ми недостигаат скромните луѓе". Никој не е должен да биде скромен, особено не кога постигнал нешто со свој реален труд и стигнал далеку. Ако си ти на тоа место, исто така ќе бидеш горда на себе си. А сега не го испревртувај муабетот дека си мислела за некој си кој го познаваш, па наеднаш сите треба да знаат дека твоите генерализации се однесуваат на една конкретна личност. Пошто секогаш ќе напишеш нешто без врска и после тоа се објаснуваш со сосема трета поента.