Ем кукате дека не биле патриоти, ем кукате и шо го обесиле знамето на мерџото на лизинг ( тоа најмногу очи ви боде, кур ве боли за знамето и за манкидоња).
Нема ништо поатрактивно на женско тело од добро тониран грб и раце. Посебно грб, обожавам дм кога носи нешто со гол грб.
Тој шо ја сака државава, или не мора да ја сака, по случај на околности живее во неа, е тој е патриот, останати приказни за срцеболие прекуокеанско се само продавање магла и главна заработка на проповедари. Ова ти го кажува човек шо работи и живее во друга држава. А за чаламите со рентите, се јачи стоката навечер, една будала со баги швајцарско ќе ме собереше, штета не сме во берн па да му кажам дали пак ќе се вози шипото на него.
Шознам, јас не глеам така на тоа, за мене повеќе ја сака државата некој шо работи странство поштено и иде доле ги троши парите ( може некаде друго да оде) отколку некој дилер шо останал во Мк и ти ги дрогира децата, пример. Оти првиве придонесуваат за добро, а вториот за лошо.
Струкче, кукови и ајде да не бидам вулгарна што.. Битно атрибути јаки да има сакам @Mr.Limonko hourglass body shape му е мајката, да се заљуби и жена у жена
Ова ми е на второ место. @Mrs. right Битно грбот да е тониран. Формата на телото не е толку битна секоја форма е убава кога има добро тонирани грб и стомак.
За редење Реално сикс пек на женско е нешто преружно, 0 женственост Стомачните линии едино се атрактивни.
На грбот не ми е толку битно иако добро изгледа но затегнат стомак со малку истакнати стомачни ми е баш
Жени што вежбаат за да имаат сила, кондиција и енергија иако немаат голем газ, стомачни и извајано тело и не се огледуваат на напумпани фуфици на Инстаграм што фокус им е само слабеење и правење газ