Да бог да ви се искршел клучот у врата у тоа сопчињата кај што се пердашите со сестрите дур треба да сте дежурни и луѓе со проблеми чекаат прием. Следниот/та што ќе ми се претстави како Д-р/ка ќе добие шлајм меѓу рогови. Гниди.
Да бог да ви се искршел клучот у врата у тоа сопчињата кај што се пердашите со сестрите дур треба да сте дежурни и луѓе со проблеми чекаат прием. Следниот/та што ќе ми се претстави како Д-р/ка ќе добие шлајм меѓу рогови. Гниди. Edit: Не паничете, сертификатот на фемина бил истечен, внесен е во саботата до ноември сме раат
И така малце покасно сфатив колку уствари маживе знаат да се разгалени кога станува збор за заеднички живот со жена. Али не од типот да чистиш по него него не се откажува од некои мали задоволства зашто истите ги имал дома. Немало сушара, немало машина за садови, ама терасата не ми се свиѓа не било како дома. Ама ако сте немале пари периодов и морало ориз да јадете ,ааа не, ќе идел он дома со месо да се гоштева дур ти дома јадеш паштети. Па и дома нивните ќе ги жалат ах греота синко мој, каде живееше, каде отиде, ајде дојди тука кога сакаш јади, пиј, спиј, не ќе миеш таму садови на рака и да се стискаш до први. Ама само он, партнерката јок, нека мисли она сама. Ама заедно живеете, заедно терате живот, жими мајка. Ако не си решен да правиш жртви со партнерка и заедно да минете низ сѐ, и глад и сиромаштија и богаство и болест, па седете дома ебаве тоа неспособните. Ќе се откажеш од задоволства да создадеш нешто, скромно и мало ама сепак твое и убаво место, никогаш нема ни да побараш луксуз ниту било што освен мир и љубов и ќе дојдат ќе ти паламудат оти не било доволно за нив. Опаѓал наталитетот...Ќе опаѓа, кога нема муж асален да те оплоди. Ќе чуваме и мачиња и кучиња, барем појше почит ти даваат од овие неспособниве.
Мислев ние сме за никаде, ама дочекав момент на одмор во Грција на вечера во ресторан до нас да седне фамилија од Италија, мајката зеде го преслекува детето, брише со марамици тука на маса, менува памперси додека сите гости чекаат да им стигне јадењето. Па да ти се згади искрено. Постои вц, и да е тесно, замоли персонал за помош, за дете никој нема да те одбие.
Не се замарам за проблемите што порано ми беа голем стрес и расправија дома, секако дека ги има ама научив да живеам дека тоа е така едноставно не ги мислам и кога ќе се спомне не правам драми како порано
Иако ова лето не е толку топло како предходните некако ептен тешко ми дојде. Секоја помисла дека треба да излезам надвор на пеколов ми е мачна, и сакам само дома под клима да си седам.
Јас бев во Прага во Април и во хотелот во кој престојувавме имаше една поголема Италијанска фамилија од татко, мајка и 3-4 тинејџери. Хотелот беше преполн со туристи а сепак на другите не им слушнав ни глас поради вревата што ја креваат Италијанците. Сите гости имаа вклучен појадок, и секое сабајле кога ќе отидовме да појадуваме, Италијанците окупираа две големи маси и ги полнеа чиниите по 5-6 пати де со солено де со благо, разговараа на фејс тајм со други Италијанци гласно, се смееја гласно буквално сите гледаа во нив. Учев италијански две години и ги разбирав по нешто, колку селски муабет правеа тоа мислам ни на Балканот го нема А од друга страна сум била во Италија и не сум имала такво искуство, ама мислам дека кога се на туѓ терен тогаш не им е гајле како се однесуваат, дома се пристојни.
Лани кога бевме на Крф на градската плажа, сфатив всушност колку се они блиску до нас, со однесување и менталитет. Многу некултурни, викаат, те буткаат, кога одевме посабајле на плажа спиеја голи таму, невкусно ептен.
Исто на Крф лани, карши апартманот имаше една кафана, до касно работеше и исто имаше Италијанци што ги слушавме секоја вечер да се дерат и пеат од таму.
Ме фати стомачен вирус. На сред лето. Ме држеше 5 дена, не знам како. Повеќе време помонав во вц него у дневна. Сериозно значи, не претерувам И така, кој сака нека честита.
Во последно време се што мислам морам да си го кажам... Оти така бе???? Нема да е лошо да си го држам малку јазикот зад заби
Иначе, од увек сум се прашувала дали приказната дека архитектот на МТВ стварно се самоубил скокајќи од врвот или тоа е само урбана легенда?
Имаше една наша слика објавено дека заработувала 30.000+ илјади евра месечно од OnlyFans и одма нашиот христијански насочен народ во коментари дека била ороспија, како ќе ја гледале децата, шо ќе било во иднина со фамилијата итн...нашиот северџански народ зборува за памтење, народ шо му изгореа, удавија изгазија 200+ луѓе во 5 години и никој ништо не превзеде.. патем истите чичиња пишуваат на AI малолетни девојчиња на фб, праќаат цели пензии на мухамедовци од египет.
Чисто ме интересира, како се дефинира продажба на тело и фаца онлајн за пари на илјадници рандом особи ?
Абе и да е тоа, и така да се декларира, таквите што коментираат под постови први се за вакви коментари и вреѓања на жени, а нигде ги нема за протести кога умираат невини деца или има фемицид.
Паметно брачед, паметно ти е дефиницијата Повеќе ми беше насочен постот за чичиња шо сакаат да и го опнат, не успеваат и по неколку стотици евра фрлени на слики, а сакаат да бидат светци пред останатите на фб, фамилија,пријатели итн.