Сакам да кажам...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by k.i.m, Jan 30, 2014.

1. Dekoo

Dekoo Популарен член

Да бог да ви се искршел клучот у врата у тоа сопчињата кај што се пердашите со сестрите дур треба да сте дежурни и луѓе со проблеми чекаат прием.

Следниот/та што ќе ми се претстави како Д-р/ка ќе добие шлајм меѓу рогови.

Гниди.

Gosh likes this.
  2. Dekoo

Dekoo Популарен член

Да бог да ви се искршел клучот у врата у тоа сопчињата кај што се пердашите со сестрите дур треба да сте дежурни и луѓе со проблеми чекаат прием.

Следниот/та што ќе ми се претстави како Д-р/ка ќе добие шлајм меѓу рогови.

Гниди.

Edit: Не паничете, сертификатот на фемина бил истечен, внесен е во саботата до ноември сме раат :D

3. Munchmallow20

Munchmallow20 Форумски идол

И така малце покасно сфатив колку уствари маживе знаат да се разгалени кога станува збор за заеднички живот со жена.
    Али не од типот да чистиш по него него не се откажува од некои мали задоволства зашто истите ги имал дома.
    Немало сушара, немало машина за садови, ама терасата не ми се свиѓа не било како дома. Ама ако сте немале пари периодов и морало ориз да јадете ,ааа не, ќе идел он дома со месо да се гоштева дур ти дома јадеш паштети. Па и дома нивните ќе ги жалат ах греота синко мој, каде живееше, каде отиде, ајде дојди тука кога сакаш јади, пиј, спиј, не ќе миеш таму садови на рака и да се стискаш до први. Ама само он, партнерката јок, нека мисли она сама. Ама заедно живеете, заедно терате живот, жими мајка.
    Ако не си решен да правиш жртви со партнерка и заедно да минете низ сѐ, и глад и сиромаштија и богаство и болест, па седете дома ебаве тоа неспособните.
    Ќе се откажеш од задоволства да создадеш нешто, скромно и мало ама сепак твое и убаво место, никогаш нема ни да побараш луксуз ниту било што освен мир и љубов и ќе дојдат ќе ти паламудат оти не било доволно за нив.

Опаѓал наталитетот...Ќе опаѓа, кога нема муж асален да те оплоди. Ќе чуваме и мачиња и кучиња, барем појше почит ти даваат од овие неспособниве.

Last edited: Aug 9, 2026 at 12:15 PM
  4. Anabelle.Amorette

Anabelle.Amorette Форумски идол

Мислев ние сме за никаде, ама дочекав момент на одмор во Грција на вечера во ресторан до нас да седне фамилија од Италија, мајката зеде го преслекува детето, брише со марамици тука на маса, менува памперси додека сите гости чекаат да им стигне јадењето.
    Па да ти се згади искрено.
    Постои вц, и да е тесно, замоли персонал за помош, за дете никој нема да те одбие.

5. starboi

starboi Активен член

Италијанците се најблиску во карактер со балканците

6. IJAE

IJAE Истакнат член

Не се замарам за проблемите што порано ми беа голем стрес и расправија дома, секако дека ги има ама научив да живеам дека тоа е така едноставно не ги мислам и кога ќе се спомне не правам драми како порано

7. bookslover

bookslover Популарен член

Иако ова лето не е толку топло како предходните некако ептен тешко ми дојде. Секоја помисла дека треба да излезам надвор на пеколов ми е мачна, и сакам само дома под клима да си седам.

bertold, Anie93, sweet-cherry and 2 others like this.
  8. Witchy-style

Witchy-style Популарен член

Јас бев во Прага во Април и во хотелот во кој престојувавме имаше една поголема Италијанска фамилија од татко, мајка и 3-4 тинејџери. Хотелот беше преполн со туристи а сепак на другите не им слушнав ни глас поради вревата што ја креваат Италијанците. Сите гости имаа вклучен појадок, и секое сабајле кога ќе отидовме да појадуваме, Италијанците окупираа две големи маси и ги полнеа чиниите по 5-6 пати де со солено де со благо, разговараа на фејс тајм со други Италијанци гласно, се смееја гласно буквално сите гледаа во нив. Учев италијански две години и ги разбирав по нешто, колку селски муабет правеа тоа мислам ни на Балканот го нема :o А од друга страна сум била во Италија и не сум имала такво искуство, ама мислам дека кога се на туѓ терен тогаш не им е гајле како се однесуваат, дома се пристојни.:D

Gosh, Anabelle.Amorette and Panda00 like this.
  9. bookslover

bookslover Популарен член

Лани кога бевме на Крф на градската плажа, сфатив всушност колку се они блиску до нас, со однесување и менталитет. Многу некултурни, викаат, те буткаат, кога одевме посабајле на плажа спиеја голи таму, невкусно ептен.

azelea, Anabelle.Amorette and Panda00 like this.
  10. Munchmallow20

Munchmallow20 Форумски идол

Исто на Крф лани, карши апартманот имаше една кафана, до касно работеше и исто имаше Италијанци што ги слушавме секоја вечер да се дерат и пеат од таму.

bookslover likes this.
  11. Wellwell

Wellwell Активен член

Ме фати стомачен вирус. На сред лето. Ме држеше 5 дена, не знам како. Повеќе време помонав во вц него у дневна. Сериозно значи, не претерувам:sweat:

И така, кој сака нека честита.

bookslover likes this.
  12. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Јас па сакав да ти уплатам пари ако беа твои, ама ништо работа.

FriendOfDorothy likes this.
  13. lattie

lattie Популарен член

Во последно време се што мислам морам да си го кажам... Оти така бе???? Нема да е лошо да си го држам малку јазикот зад заби

Oxymoron likes this.
  14. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Италијанците се Европските цигани...

Medea., hermosa, Witchy-style and 2 others like this.
  15. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Иначе, од увек сум се прашувала дали приказната дека архитектот на МТВ стварно се самоубил скокајќи од врвот или тоа е само урбана легенда?

16. Yuforeal

Yuforeal Активен член

Имаше една наша слика објавено дека заработувала 30.000+ илјади евра месечно од OnlyFans и одма нашиот христијански насочен народ во коментари дека била ороспија, како ќе ја гледале децата, шо ќе било во иднина со фамилијата итн...нашиот северџански народ зборува за памтење, народ шо му изгореа, удавија изгазија 200+ луѓе во 5 години и никој ништо не превзеде.. патем истите чичиња пишуваат на AI малолетни девојчиња на фб, праќаат цели пензии на мухамедовци од египет.

Oxymoron, _Vera_ and Mumoftwo30 like this.
  17. Dekoo

Dekoo Популарен член

Чисто ме интересира, како се дефинира продажба на тело и фаца онлајн за пари на илјадници рандом особи :)?

Gosh likes this.
  18. Mumoftwo30

Mumoftwo30 Популарен член

Абе и да е тоа, и така да се декларира, таквите што коментираат под постови први се за вакви коментари и вреѓања на жени, а нигде ги нема за протести кога умираат невини деца или има фемицид.

Yuforeal and Panda00 like this.
  19. Yuforeal

Yuforeal Активен член

Паметно брачед, паметно ти е дефиницијата :D Повеќе ми беше насочен постот за чичиња шо сакаат да и го опнат, не успеваат и по неколку стотици евра фрлени на слики, а сакаат да бидат светци пред останатите на фб, фамилија,пријатели итн.

20. Katie90

Katie90 Популарен член

Гледај позитивно за 3 дена фармерките ќе ти стојат многу подобро :bandit:.