Па ако не се искапиш после праеље манџа нормално е дек ќе копаш на кромит, тоа не е средување, тоа е основна хигиена! АЛО!!!!!!
Море ко ќе го бакнуваш, ко ќе ти замириса на кромид шо јадел со 10ка....и пиво... Нема нешто по секси. И после то да ждригни...
СДК... Си ги листав и читав старите пишани мои мислења на форумов и просто сум запрепастена колку ме вратија низ годините наназад.... Колку убави спомени, многу од работите кој што сум си ги сакала и замислувала ми се исполниле па и некоја носталгија ме раздрма
Веќе 13 години користам исти антирефлекс очила, па решив да ги заменам, затоа што имаат ситни гребаници. И одам во оптика, гледам таму некоја нова вработена, кажувам што сакам, ми вади каталог, има антирефлекс за 5.000 денари Blue Cut и друг поскап и поквалитетен за 6.000 денари. Реков ок, ќе земам од поскапиот. Бирам рамки, избрав рамка за 3.500 денари, имаше избор, имаше убави, си одбрав. И таа ми вели „ааа, ти се реши“, и ми вели „ќе земеш стакло од 5.000“, велам не од другото, од 6.000 денари. Испадна севкупно 9.500, платив, и ми вели „ееејј, како ти се даваат толку многу пари за едни очила“. Абе ден ми расипа со ваквиот став, ко да правам нешто неморално. И објаснив дека од 5.000 до 6.000 денари, разликата е само 1.000 денари, а што има за 1.000 денари да се купи. Обично е обратно, под нос ти гнетат што е поскапо да им купиш, оваа па чудна, скапо било, како пари ќе сум дала.
СДК.... Како ти се менуваат вкусовите со тек на годините тоа е чудо. Од дете кое не може да смисли благо воопшто, до личност која денес не може да си го замисли денот без благичко... Не знам кога јадам повеќе благо, кога сум во ПМС или кога не сум.
Јас пак стари теми глеав, од 2010-11, колку поедноставни времиња, колку различен тип на муабети (мислења) за разлика од денешните, слога некоја меѓу членките тогашни... Фалат некако
Не, не, не, не. Ова горе е ако не те сака мори. Ако те сака ќе ти каже и ќе те бакне за ден-два-три кога ќе се видите.