Сакам да кажам...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by k.i.m, Jan 30, 2014.

1. AziskaStrslenka

AziskaStrslenka Истакнат член

Јо,јо!
    Не знам дали сум среќна или тажна поради тоа,ама што е тука е,ќе се селам :D Многу брзо излезе одлукава,ама одамна се гледаше дека така ќе бидне :D Мајка ми се расплака,татко ми одвај чека,сестра ми не знае дали се наоѓа на Марс или Венера,а јас си најдов прилика да ги буцкам за догодина сама да живеам,па осумнаесет наполнив :P И ако кажат дека немале пари,ќе ги продадам сите глупости кои ќе ги најдам кога ќе го празниме станот :D Иии така луѓенца,Ази ваша во следниве недела-две ќе си го најде првото запче,кујзнае колку флора и фауна и пет милиони пенкалца и шнолички кои мистериозно ги проголтала зградата токму кога највеќе ми требале,сега ќе ги плукне позади шкаф :D

2. gingerchild

gingerchild Популарен член

@Someonespecial , абе слава со мајонез салата, добро, ама слава без сарма, како?! :D

Туку сакав да кажам, по долго време имав релативно продуктивен ден без когнитивни напори од висок степен. :rofl: Ден за учење и ден за спиење најчесто навидум ми се синоними. Тактика? - Три пати мери - еднаш сечи, поголема е веројатноста да е ден за учење. Мене за денеска вака или онака - ми помина редот. (poolparty) Ќе иницирам вечер пиво, или нешто слично, абе и јас сакам да видам свет. :worried:

Happy Saturday :beer:

3. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Ехх да можев да побегнам од самата себе :doh:

Last edited: Nov 8, 2014
  4. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

СДК1 Мислам ви имам кажувано за роднините во Хрватска. :D Денеска повторно ми дојдоа на гости и знаете кога ќе дојдат гости што ги немате видено одамна и ќе ви донесат 100 работи. :inlove: Да не дојдоа, мама немаше да го направи омилениот колач и други специјалитети. :P :P

СДК2 Изгледа многу го чекаа првиот дожд во ноември, за да ја објават песната од Guns N Roses-November rain... :envy: :envy: :envy:

СДК3 Среќна слава на тие што им е денеска и именден ако има некој фамилијарно хаха, денеска на еден мој другар му е именден. :D

СДК4 Колку е само точна сликава, што и да е ќе помине, не очекува подобро утре, а може и попладне. :D:P
    10256386_1083936288382374_5713748763864493663_n.jpg

5. S.J.Parker

S.J.Parker Популарен член

СДК Расположение како времево :| Ама ич не си се сакам ваква, ама што да правам на сите што им се јавив се busy :^) Ама за тоа за утре договорив средби да си се исповидам со сите почнувам уште од 10.00 :D

ПС Ми се пие алкохол, одамна не сум пиела, ај вечер ќе легне некоја чаша бело вино, ако не со дечко ми тогаш со компјутеров и фемина :d:

6. luci22

luci22 Популарен член

Девојчиња ае и ја да кажам 2 збора :rock:
    Епа вака мртва гладна сум, како би изела една шведска маса у моментов, ами не масата - јадењата да не се разбереме погрешније! :!:
    И од таа причина, доколку некоја од вас слави денес Митровден не би било лошо да биде хумана и да ме покани! Еве шо, можам да ви пејам и да ви тресам зелени без прекин така да, бидете хумани и викајте ме на лапачка, оваајј на слава де! :rofl:
    Па ќе напраиме една компензација, јас на Св. Сава ќе ве викну коа че ми буде! :D
    Ете така, мили :makeup:
    Иначе Хепи Митровден на сите шо го слават!
    Бест вишс Луци :hug:

7. lattie

lattie Популарен член

Сакам да кажам дека: Послем 2 недели влегувам на форумов и што да видам видно сум изненадена денот ми го разубавивте, време беше да се смени нешто на форумов, сеуште не сум во тек со сите случувања ама феноменални сте секоја чест, сеа и трофеи имаме, ма да не сум запознаена многу што е и каква им е функциата, како и да е ќе продолжам со полна пареа да висам 24/7 на форумов

8. MademoiselleB

MademoiselleB Популарен член

Ја уствари не сакам да се жалам од времево амаа... има ли нешто полошо од тоа да е облачно, врнежливо и да е загаден воздухов, во исто време?

9. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Aууу нова фасада:o а ја у круг и популарна:Dмислам член де:angel:
    Озбилна, ко изгубен Германец на Фемина.
    Михајло мајсторе шта учини од форума бре:)чек да го проучам па ќе пишам:hai::*

10. Ivy89

Ivy89 Популарен член

Брзам брзам, ама не ве оставам така лесноооо :D одам да ја изненадам другарка ми, роденден и ееее :party: Дури Скопје ќе одам еј, а и кажав дека неможам, и не одам, незнам колку пати во текот на неделава :) се надевам не погрешив со тоа што не и се јавив ниту пишав да и честитам, нема да примети ништо нели? Се договарав со дечко и, и кажа дека не предосеќала ништо.
    Пријатен викенд ви посакувам :hug:
    п.с. среќен именден и вечна слава на сите што си слават :)

11. Ketnis

Ketnis Истакнат член

Пораснав и во очите на моите родители. Единствено што сакам е да не ги разочарам.

Elennaa, eliesaab, girl-miri and 5 others like this.
  12. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Оооооооозбилна мор, врна се? Нели е убо мор? Признај, иначе ќе се тепаме :D Е ај, фрли поглед низ форумот, па пиши:hai:

Mahidevranfan and ozbilnazena like this.
  13. Maya3112

Maya3112 Популарен член

Ме немаше одамна.Но,добра сум јас.Можам и да речам многу добра во последниве неколку месеци.Не дека се е сјајно,но е на пат да биде така.На пат сум да пробам да се искачам едно скалило повеќе и да почнам да ја пишувам најубавата страница на животот.Знам дека тој голем чекор ќе ме направи најсреќната девојка а потоа жена во животот .
    Почнав да верувам дека соништата стануваат реалност.Среќна сум...

eliesaab, ceca-1 and mal.ecka like this.
  14. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Што е слатко трае кратко. Е, врна се мор:hug: толку од мое шетање дошло време за арбајтен:d::D
    Чекај какво тепање сабота е ден за славење:d:

15. natasa-natka

natasa-natka Истакнат член

Да се ширеше и љубовта колку озборувањата, овој свет би бил само едно мирно и среќно место на живеење.

16. DirtyQueen

DirtyQueen Истакнат член

Сакам да кажам.. тешко е да после толку голема љубов кон некого да се навикнеш на неговото отсуство :) И некој што толку многу ти значел преку ноќ да ја изгуби таа привилегија. Тешко, ама човек на се` се навикнува.

17. Sedmica

Sedmica Истакнат член

Надвор си врне,тивка музика,некаде со мислите далеку,се прашувам чија си?кој ли ти гризе образи?некаде во ноќта таа писмо пишува,а јас још сањам да смо заједно,и пак го молам небото да ми те врати,али ти си тајна моја,боже чувај ја од зло,јас мислам дека све је ово премало за крај.

ceca-1 and Mahidevranfan like this.
  18. Lella

Lella Форумски идол

Единствена ли сум што го бришам екранот на телефонот, за потоа да цртам мачканици само во еден правец? :lol:

19. elisabeta

elisabeta Популарен член

Како ми тргна од синоќа по гости дури сега си идам ама се изморив и да одиш по слави не било лесно ,па некој муабет да врзеш ,па ти му велиш несакам сок повеќе ,е оти несакаш де?е ај сега што да одговорам оти не сакам? па други ке ти речат оти пиеш вода зошто не сакаш сок?е па ако сакав сок сок ке пиев .

20. Tumblr.123

Tumblr.123 Истакнат член

Hе! :lol:
    (и јас правам така)

Lella likes this.