Пробувам да намалам со тикток, ама booktok постови така ме релакираат и стимулираат истовремено, не можам да се се откачам.
Искрено, на мрчаторка као мене не може да ми се угоди, мислам што ми смета што државата фрлила 6 милиони евра државни да не речам народни пари на реално факинг диџеј коа можела за нешто корисно да ги искористи али еј, тоа е клето каурче, и од туѓина сере.
Добро, Tinder за швалери, Viber за бумери швалери, Bumble за милениал швалери, ам ај како, на што? Секаде предрасуда има.
Изгледав неколку рилчиња од iamsani77. Женска, ти си ВРВ! Алал ти вера. То е то. Реална и приземјена.
СДК1, многу убаво си врне, нека истури за да биде поубаво. СДК2 со ауткоректот изгледам неписмено, оди против мене.
СДК дека колку и да вложуваш во некој однос, џабе е ако нема реципротитет. Можеби е време за крај, колку и да е голем влогот.
Кое дупење им го удрија у коментари и со право, од коа е нелегално чоколади да носиш у багаж? П.С. Иначе и тоа чоколадо ви е превише.
Ехх, ете на овој му се "посреќило" За тие кои не се во тек еве шо е работата NJEMAČKA Krenuo avionom za Bukurešt, ali ostao bez kofera punog slatkiša: Policija zaplijenila gotovo 15 kilograma robe
Обожавам слатки филмчиња од 2000та па и нагоре до кај 2010. Ми имаат посебен шмек, позитива. Сето ново ми е некако излитено... И толку многу сме преплавени со серии, филмови... Дури некогаш се чудам што да гледам и на крај исклучивам Нетфликс.