Па мене тоа не ме инспирира да бидам гледана тоа некој да те гледа додека водиш љубов со партнерот е длабока меѓусебна емоција и да сакаш да бидеш гледан додека се кексаш а богами и да сакаш да гледаш е клиничка дијагноза само заборавив како се викаа но можеш да пребараш на интернет да видиш за што ти кажувам значи јас најверојатно ја немам таа дијагноза егзибиционизам беше сеа ми текна и не би рекла дека станува збор за експеримент
Ги имаш побркано многу и термините и работите очигледно. Секс во тројка не значи дека ти додека водиш љубов, некој седи те гледа, туку и третата особа учествува.
Каква клиничка дијагноза жити се. Сигурно во секс во тројка нема да водиш љубов. Се пушташ на максимално уживање. Не мора овие работи да се сфаќаат толку трагично.
Добро де ја не би можела какво уживање бог да чува но за некој кој си сака и си бира таков начин ако му претставува задоволство ок е но јас тоа никако не би можела
Добро не те тера никој тебе да правиш, само не вели дека сето тоа е со клиничка дијагноза. Има луѓе што многу повеќе уживаат во такви работи, секс во тројка, свингери итн.
Тоа затоа што не ѓи разбираат тие задоволства. Инаку нема ништо лошо во тоа. Се е искуство во животот. Еве и јас и мм одиме по нудистички плажи понекогаш, каква дијагноза ќе добијам јас?
Тоа веќе има други термини што се користат само ако гледа, а не учествува. А секс во тројка е, секс во тројка.