Колку се израдував еееј Честитки мила,нека ти е жива и здрава принцезата мала,да ве радува цел живот и тебе и маженцето,сите заедно да уживате и секогаш да бидете среќни
@makedonkamak е па значи да сте живи и здрави и ти и бебчето, голема да расти премногу се израдував мамасита * f:
@makedonkamak cestito,da e ziva i zdrava primcezata na tato i mama ...ajde pominaa losite momenti,sega samo da mi se guskate i mama da zakrepne sto pobrzo
Честитки и од мене ,до сите нови Мајки, со аир и среќа да си ги израснете бебушките, вечно да ве радуваат...и дај Боже и јас еден ден, да пишам дека сум станала Мајка ( ако постои фемина до тогаш де )
@@galapce ,@@zazarsko, @@espana ,@@mariz, @makedonkamak ...cestitki do site vas, da vi se zivi i zdravi bebinjata i golemi da rasnat, se najubavooo, pozdrav
@makedonkamak да ти е жива и здрава малата среќичка!Многу ме израдува со убавата вест и навистина ми го разубави денот!
Се породив и јас на 20,04,2015 малку со закаснување пишам ама ставрно се нема време со мало детенце ...оно си е на прво место !
Честитки за сите нови мамички, да ви се живи и здрави бебенцата, големи да растат и само радости да ви носат!
@volsebna mila neka se zivi i zdravi lepoticite , se ke bide vo red ehh kako leta vremeto kako vcera da pisa deka uspea a denes se pokraj tebe se, mila se raduvam za tebe i tvoeto semejstvo uste ednash zivi zdravi