Vi blagodarime tetki, nie ushte sme vo bolnica, do Petok ke bideme sigurno Site shto ste se porodile so mene chestitki i da ni se zivi i zdravi bebushite.
Cestitki @ines.h . I cestitki do site novi mami. @zuto mi veti ke kazes kako e so dve deca so tolku mala razlika, se naviknavte li?
Да најдам време и ќе ти пишам иако мислам дека уште е рано. Сѐ уште се реорганизирам, нови обврски, сѐ нешто заборавам, кое кога е пресоблечено, нарането... Маж ми е уште малку време тука, па тој ми помага многу, ама за кратко заминува па тогаш следи тешкото. Ама па незаменливо е чувството кога ќе си ги видиш дечињата заедно... Ветувам дека ќе ти пишам поопширно. Сега уживај во бременоста и спиј колку можеш, полни батерии :Р
Cestitki Lisa ziva i zdrava da e malata i uspesi da ja pratat vo zivotot . Cestitki i do ostanatite koi se olesnivte i brzo zakrepnuvanje vi posakuvam . Onie vo iscekuvanje so lesno i naskoro da ni se pridruzite vo klubot na bebinjata
@ines.h @Lisa_Maja Честитки мамички, нека се здрави и живи, да растат големи и да ве прават најсреќни родители