Една мала перфекција, тешка 3070гр и долга 49 см, дојде на свет на 25.08.2016 во 14:20. Со царски рез, за природно не се отварав. Болки имам големи, ама се ќе истраам.
Честитки нека е жива и здрава и голема да расте и чекаме да го споделиш твоето искуство кога ќе најдеш време.
Cestitki neka e zivo i zdravo bebceto Cestitki do site novi mamicki sto gi imam prepusteno da vi se zivi i zdravi bebcinjata da imaat bezgrizno detstvo
Честитки @creshicka Да ти е жива и здрава ќеркичката. Тебе ти посакувам побрзо закрепнување. Уживај во мајчинството!
@Lorins @creshicka Cestitki mamicki! Zdravi zivi I najsrekjni cel zivot! Backi za bebushite, a vas brzo oporavuvanje ♡
Да се пофалам и јас, на свет дојдоа и нашите две ангелчиња, синче и ќеркичка. Сеуште се воздржуваме да не ги изручаме овие две куклиња , да имавме можност да бираме, можеби немаше да најдеме волку слатки бебиња. Секој родител смета дека го има најубавото бебе а ние сме опседнати со нив, дури не спијам додека тие спијат а толку сум уморна. Се породив со царски рез, непланирано со датум, спонтано и брзо. Дури се беше како во сон. Болката беше преголема и признавам со неочекувано јак интензитет, но ништо не е доволно јако кога ги видовме двата пара преслатки очиња како се вртат на нашиот за нив познат глас. Сега моментално е турбо инџекшн, немам многу време за интернет. Поздрав до сите и благодарност што ви текна на мене @Pirana , @Lilit , @eleni27 и другите, многу пропуштив сигурно. Во меѓувреме имало нови случувања во темава и сакам на сите тазе мамички да им го честитам доаѓањето на свет на нивните најголеми богатства
@Abeja дa се живи, здрaви и среќни, a вие секoгaш гoрди и пoлни сo љубoв и рaзбирaње зa нив. Убaвa вест нa убaв ден.
Да се здрави и живи убавите сонциња, да ве радуваат и прават горди цел живот!!! Гушкајте се и ти отспиј се, ќе ти требаат сили за улогата мама на две близначиња.
@Abeja честитки, нека се живи и здрави малите ангелчиња, да имаат среќно детство, а тебе побрзо закрепнување!