Cestitki neka e ziva i zdrava malata,isto cestitki do site novi mami ako imam ispusteno nekoja neka vi se zivi i zdravi bebcinjata
@VedaG10 @BirMelek Chestitki od srce zhenski! Zdravi i zhivi da se bebushite, sekogash da ste srekjni i veseli site zaedno
@VedaG10 @BirMelek честитки мамички, да ви се живи и здрави бебушите, многу радости да ви донесат, а на вас побрзо опоравување.
Е ај да сте здрави и живи, Господ да ви ја чува и да и дава со златна лажица да јаде. Kако ја крстивте?
Честиткииииииии, нека е здрава и жива принцезата... Среќа да ја прати и цел живот горди да ве прави. А тебе побрзо оздравување Ве гушкам
Женски фала ви на честитките . Само убави работи да се вракаат . Нема поубаво чуство од ова. Нашето момче се роди 3200 кг а е 51цм . И има многуууу коса
@Lolipop23 ми изгледа дека во ист ден јас и ти ќе завршиме работа @BirMelek и сите што ги имам испуштено нека ви се здрави и живи бебчовците
Da e zdrava i ziva pricezata cestitki od srce,cel den te mislev sega guskajte se so bebe i rastete♡♡♡