@Igle @orhideea @eli25 Мамички ми го разубавивте денот,нека се здрави и живи бејбите,на вас побрзо опоравување,да све најсреќни
@eli25 Скокнав од радост Жив и здрав да е и цел живот да ве радува. Што весеље има вечерва можам да замислам
@eli25 , @orhideea честитки мамички, сега читам и се израдував ептен за вас : ) Фала на сите за честитките
Ви благодарам на сите за честитките. Сите бидете здрави и живи со вашите најблиски. Премногу ми значат од вас овие искрени честитки. @Igle здраво и живо да ти е синчето, со моето се 1 ден разлика @eli25 да ви е здраво и живо синчето, нашите врсници ќе си бидат
Честитки до сите мамички, Господ ви ја дал најубавата улога на свет. Нека дава кај секој кој искрено го сака тоа. @eli25 тебе ќе те потенцирам, зошто те знам како постара членка на форумов,уште кога се зачленив, чинам тогаш беше во врска, како и да не беше омажена и сето тоа. Вчера вечерта те помислив да отворам да те прочитам,посебно менијата ти ги читав зошто здраво се храниш, и сега гледам бебушот искочил Многу ми е мило иако не те познавам лично. Нека ви е жив, здрав, да ве следи среќа цел живот!!!!
Честитки @orhideea. Здраво и живо да е. Да редактирам, сега видов @eli25 @Igle честитки и до вас. Здрави и живи да се.
@eli25 @orhideea честитки, да ви се живи и здрави бебињата. Честитки и до сите други што не сум честитала досега.
Cestitki Eli, sega e vreme za brzo oporavuvanje I mnoooogu guskanje Zivo I zdravo bebusot, samo radosti so nego
E so sreka nie do den bevme isti termin, mnogu mi e milo deka ste dobro, isto kako da citam za nekoja draga prijatelka..
@eli25 dusa mila cestitki me izraduva, ve baknuvam i dvajcata nie sme domce od vcera . Se citame vo majcinski
Честитки, да е живо и здраво, да расте со мама и тато. Не ја следам темава ама случајно прочитав за тебе, а те паметам како подршка во еден од најтешките моменти за мене и се израдував, си реков еве пример за успешна приказна со среќен крај. Гушки за бебушко.