Огрооомно фала на ситеее, огромна подршка сме си Честитки и од мене до другите мамички, здрави и живи да ни се чедата. Моето веќе си има име, Donna !
@TinaDimitrieva @Meckicja честитки мамички, нека ви се живи и здрави бебчињата. Ви благодарам драги феминки на секоја од вас за честитките. После 38 часовна борба природно да родам завршив сепак на царски. Искусив и природно и оперативно раѓање. За тоа како поминав ќе пишам во соодветната тема. Важно е дека сега сме добро. За овие очиња вреди секој убод и секоја болка.
И јас доста се измачив, водењакот ми пукна во Вторник сабајле, а се породив во Четврток поручек. Три дена мака мачев ама успеав природно. Ама буквално било точно дека откако се роди се заборава на се !!
Малку покасно ама честитки до сите мајки. Се породив и јас конечно на 25 ноември, природно немаше шанси само се изнамачив и на крај завршив со царски. 4430г 56цм копија на тато, душа на мама
Жени се породив, добро поминав, природно, бебе е супер, млеко уште не ми дошло, па душата плачи, гладничко е
Честитки мила, да е здраво и живо, а тебе побрзо опоравување. Ќе надојде млеко немој да се секираш, ставај почесто на града и уживајте во гушкањето, па кога ќе можеш пиши подетално како помина. Гушки до вас
@Корнелија честитки, барем се наспа ли пред да одиш? Ја чекам твојата раскажана приказна, стасавме до чепот и нула отвореност
Честитки мајка! Уживај во најубавото поглавје од животот За бебето не се грижи, првите 24 часа и нема потреба од храна, гушкај го и ставај го често на цице да влече, а од болницата ќе го дохрануваат додека тебе да ти дојде млекото.