Сонови

Discussion in '„Другата“ наука' started by Claudia, Nov 22, 2009.

1. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Elenuskaa- За вториот сон, немам коментар... :)
    а за првиот, веселба,среќа,заработувачка...

Sara123- ќе ти се врати нешто со убаво,или нешто што си мислела дека е изгубено.Тоа нешто ќе ти донесе среќа
    п.с. склоноста кон кражба се нарекува клептоманија

girl-miri- нова шанса

2. olence86

olence86 Истакнат член

Pred nekoja vecer sonuvav eden son sto neznam sto bi znacel.
    Sama sedam na ulica i vagjam novcanik od canta , no koga ke vidam celiot bese ispokinat i prazen.
    Posle toa , po nekoe vreme se naogjam so drustvo i vagjam drug novcanik od druga canta i toj bese celiot ispokinat kako prviot.
    Neznam sto znaci toa......
    Pisite mi ako nekoj znae.....
    [mod-kirilica:P489f81g][/mod-kirilica:P489f81g]

3. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Smurfette.M - ќе сакаш да избегаш од некој проблем

priti - ќе добиеш некое признание,диплома, или шанса пофалба. Некоја убава добивка...нешто во тој сегмент.

tonicka - сонот баш не е убав, некоја невоља,непријатност, лоша вест...дури ќе ја паметиш годинава

olence86 - добивка (можност и да најдеш пари)

priti likes this.
  4. senjorita-v

senjorita-v Популарен член

сонував дека мајка му на д ме поканила на неговата свадба...да сум била деверица... :^)

5. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

^внимавај на својата љубопитност...веселба(свадба)

6. Sara123

Sara123 Популарен член

Сноу Квин сакам да ти заблагодарам во името на сите форумџики на кои што си им помогнала во толкувањето на соништата.Благодарам што издвојуваш дел од твоето време,и ете што се обидуваш да ни ги расчистиш сомнежите !! :*

girl-miri, Adi888 and Snow-Queen like this.
  7. glow

glow Популарен член

Сонував како бившиот мој бил во затвор. Не знам како се најдов и јас таму, нешто како во посета се шетав внатре. И во тоа ќелијата негова му го видов рачниот часовник закачен на решетките и познав дека е неговиот и дека тој е таму. После го пуштија, со куфер си отиде дома, а и јас со него. :^) Правевме нешто муабет, не се сеќавам што. После он нешто буричкаше во куферот бараше нешто и јас си заминав. Толку се сеќавам, најмногу ми остана сликата со часовникот.. :?:

8. tonicka

tonicka Истакнат член

Ти благодарам Сноу,претпоставував дека не е нешто убаво ама ај викам да прашам.

9. Domino

Domino Популарен член

А дали си размислувала за бившиот во скоро време или пак во последно време си заглавила во минатото? Можеби ти влегло во потсвеста за бившиот бидејќи тоа со часовникот значи дека треба да го искористуваш времето подобро па сега ти поврзи си. Мислам дека часовникот имал најмногу значење. :)

10. girl-miri

girl-miri Форумски идол

како само се преплашив од сонов...вака сонував како со вереникот сме зборувале на скајп и го прашав за она вецер кога излзе и не ми кажа,го прашав со која или со колу беше а он ми реце со ниедна и потоа аа мислиш на оние три :o леле кога се разбудив како лошо чуство имав....што може да е??? :(

11. TeaB

TeaB Популарен член

Јас мислам дека премногу си опседната во врска со дечко ти и поради тоа ти се случуваат вакви соништа.

12. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

girl-miri- ќе направиш нешто за што ќе се осеќаш многу горда пред својот партнер

13. Sara123

Sara123 Популарен член

Господ да чуда какви соништа сонувам..Сум требала да одам во Призрен.(кој ѓавол знае од каде па таму ми текнало.. :o ) а незнам зошто.Имало некој оствор сум требала да го поминам.И кога си доаѓав накај дома сум си ги облекувала кондурите и сум си заминала.И кога сум дошла дома моите донеле некоја врата не функционална..испошктана со љубовни пораки,броеви и имиња со шари и срценца.Па после брат ми на глас ги читал.
    И толку.. :tmi:

14. WildCherry

WildCherry Истакнат член

Aбе го сонував погребот на мојата веќе мртва тетка, :( иако не присуствував на нјзиниот погреб коа и беше, сеа во сонот бев присутна на погребот. Што ми е најчудно ја видов и мојата бивша другарка ...онака ме застанала да ме праша накај да иде и заминала |(

Втор сон ми беше, кај шо сум била у Ск со цимеркава моја сме излегле и сум ја видела другарка ми на едно место кај шо само што се скарала со дечко и (а они и вака си имаат проблеми) И почнала да плаче сакала да си замине , не сум успеала да ја натерам да се смири ништо тоа си замина. А другите другарки сакале на гости да ми дојдат у станот арно ама коа дошле пред врата сум видела дека подот бил цел со трошки или којзнае шо, и сум ги оставила пред врата да чекаат дур не сум завршила со чистењето , со усисувач чистев хахаа

јадни они :D

15. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Sara123- ќе треба да се откажеш од нешто, или некој твој близок ќе отпатува,ќе те напушти....сонот е симбол на некакво раздвојување

WildCherry- прв сон, радост и трошоци
    втор сон- тругарка ти ќе ти каже некоја убава вест,некој радосен настан следи

16. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Сонував како сум во некоj дукан и разгледувам разни обетки, книги, ташни и се осекам дека сум неодлуцна.:/

17. Sara123

Sara123 Популарен член

Мојата мачка пораснала и родила мали маченца три биле. :D И јас сум ги спасувала сакале да ги убијат мачорите и да нема кој да го наследо богатството на мојата мачка и после другите мачори да го земат.. :lol: :lol: Што е ова..??

18. Katojiikutaka

Katojiikutaka Истакнат член

како Луси имала скрено нога,врат и нешо бола цела испогребана. :/
    2 пати го сонував истово во истата вечер.
    Луси е кучето мое.

19. Elenuskaa

Elenuskaa Популарен член

Сум сонила сум била со бившиот, сме се карале тој викал, сум викала и ја и сум плачела... нешто ми рекол ко демек сум била себична и ја сум се завртела за да си одам ама он ме фатил за рака и ме повлекол накај себе и тамам да се бакниме се разбудив :( :(

20. passion.for.fashion

passion.for.fashion Истакнат член

Сонував дека сум била на патување во Венеција и тоа сама, сама сум се шетала, сонував како се возам со точак и ја истражувам Венеција :lol: па сонував како сум била на некоја забава или концерт на плоштадот во Венеција и сум запознала некои нови луѓе :D
    Очигледно ми фали многу Венеција :inlove: