Деновиве не ги паметам баш добро соновиве.. Се сеќавам само на продавницата и на облеката која што се продава. На друго, ништо ~
nemam MK podrska izvinete sto pisuvam latinica . ako znae nekoj neka mi kaze sto zna4i da sonuvas deka si kuma i odis vo crkva i popot gi brkase site od crkva ostanav samo jas so bebeto i maz i zena nepoznati i popot sakase i mazot da go izbrka ama jas ne mu dozvoliv i mi frlase pepel na mene
срце ќе добиеш некои лоши вести и ќе се загрижиш многу. во брзо време ќе имаш некои непријатности, некаква загуба,болест и тага,некои нервози дома а мислам дека сето тоа ќе биде поврзано со некое наследство..поздрав не се секирај
имаш некој таен, голем непријател.битно е само да не веруваш во она што ќе ти го кажат, некој ќе проба да те измами и ќе ти нанесе некаква штета. поздрав
А јас сонував влакна на јазик. не бил мој јазикот туку ми велеа ете гледаш некој има и влакна на јазик и јас си велев фала богу јас немам така мали беа така како боцки
Hellooooo сонувалки, епа повторно сум си домче, и сега ќе имам време да се вратам на толкувањата на соновите.Ќе почнам со соновите кои се пишани денес(а не се протолкувани), и продолжувам со наредните што ќе пишат Boomgirl-мајка ти ќе има некоја мака, ќе чувствува тежина -незадоволна ќе бидеш Sara123-неостваререни тежнеења CIA-озборување hrcace-добар период ти претстои
Сум правела свадба ама не сум носела бел невестински фустан,покрај вода море милсам беше тоа и имаше секавици,свадбата беше на отворено не во ресторан и поради секавиците неможеше да се направи свадбата...Сум се качувала и на дрво,и сум била облечена во фармерки и маица за време на свадбата хихих,смешно ама сонов ме загрижува..??
kikkki- ќе примеиш некоја вест која ќе ти предизвика стрес, ќе бидеш нервозна, ќе имаш непријатности и проблеми.Доколку изиграш правилно, на крај ќе имаш напредок
бившиот(т.е. бивши муватор) 2 пати ми рекол дека ме сака(што во живо се нема случено). значи во 2 различни сонови ама во иста вечер..заспав,сонував како ми рекол дека ме сака..се разбудив,пак заспав и пак сонував како ми рекол дека ме сака. што значи знае некоја?
Сонував како сум си нашла пари во некое мое ташниче и сум ги броела и крупните сум ги земала, а другите сум ги оставила. После нешто како сум се закарала со братучетка ми за апарат некој и сме се тегнеле за него и на крај јас сум и го земала и сум ја удрила по глава со него .
Јас и моите хорор сонови Сонував како сме морале со мајка ми да поминуваме низ некои темни, морбидни подруми со решетки, внатре прст пред око не се гледало, и позади решетките ко да имало некои луѓе или животни. Јас сум пиштела цело време, премногу ми било страв, а мајка ми ме држела за рака и ме влечела кон излезот побрзо да излеземе, а не бил баш краток патот. Кога сме искочиле од таму, јас сум седнала на некое ѕидче преплашена, со наведната глава и мајка ми клекнала до мене, ми ја подигнала главата, ми кажала нешто и сум се смирила малце.
martinuska- среќа и добивка la-chicka- и покрај лошиот период....ќе имаш некаква корист, среќата ќе дојде
Snow и јас сакам толкување али сонот од толку што е глуп и нелоѓички ќе го ставам во споилер Spoiler Вака се наоѓам на редина од скали и точно знам кои се тие скалли тоа е малку подоле од кај мене дома и сега вака сакам да слезам надоле и гледам како стои коњ на почетокот од скалите, и се вртам и си велам ајде бе ќе одам одозгора, но гледам и таму стои коњ и ептен се преплашив, но тргнав по скалите нагоре коњот се помести. Знам ептен е глуп сонот, но ептен бев вознемирена
Сонував како едно познато момче ми правеше плетенки на косата, косата ми беше долга и така една по една ми правеше плетенки...??