hrcace-ќе имаш контакт со влијателна личност meow22-голема радост creshicka- нека игра некоја игра на среќа, или лото и нека ги искорити тие броеви (така се верува)
Ај некој помош ве молам.Толкувајте ги. Вака сонував како со од земја одкопував пари,и ги земав.Имаше уште некој со мене,не бев сама.Ама не се сеќавам кој беше. Второ сонував како со дечково што го сакам играме валцер.И наеднаш се разбудив.
Anne15-дечко ти е под нечиво влијание badluck- не плаши се ништо нема да му се случи, ти фактички со сонов на некој начин му го продолжуваш животот
Lady-in-white-на некоја прошетка/пат нема да ти биде баш пријатно,можна е и кавга Adi888-свадба Sara123-зависи што се случува а не кого сонуваш
Сонував како некој мој пријател на сила ме бакнувал...што значи тоа? :/ А пред тоа сонував сум била на некој камп и сум запознала едно убаво дете (што во реалноста не сум го видела до сега) и сме се фатиле...што значи пак тоа??? :/
Сонував како една стара, многу стара несудена љубов ме бакнува и јас возвратив. И тоа страсно. hock: hock: А слободен си е човекот, јас сум таа која сум во врска. Што значи ова?
....сонував како шкртам по дома со молив на места што не се за шкртање.....пример на една греалица......пишував некакви букви, броеви и други форми....некаде цели зборови
Знае ли некој шо значи мојот сон : Со дечкоми сме биле во болница тој седел на кревет или лежел незнам како беше и јас дојдов нешто крварам од ногата ми вадат инфузија од раката и почнува да ми тече многу крв и ми викат дојди тука позади завестите да опреме крвта и дечкоми станува од креветото поаѓа по мене а докторктата му вели да се врати да не ме гледал ?
Хммм хмм сонови сонови...Многу ме мачат поготово коге се страшни и неразбирливи цел ден мислам на тоа.Некогаш се будам среде ноќ уплакана уплашена и неможам да се соземам.Многу пати соновите ми создале болка но и некогаш сум пресреќна што постои сонот.Гледам една особа која додека сум жива нема да ја гледам,а може понатаму некаде далеку пак ќе се спојам со таа особа Поздрав
*Сонував како сум била кај мене дома во дворот, имам кркми но во сонот немав, и мајками ми велеше дека сум била поубава без кркми и да не сум се стрижела а многу сакав да си истрижам во сонот. Што може да значи? *СОнував и како умрело мачето што и го дадов на братучедами .. мало е и и го дадов и кога појдов да го видам кај незе ми кажа дека умрело.. и си појдов и и кажав н мајками... а ова што може да значи?
сонував како сум имала дома бутик со се закачалки и многу гардероба,сум пробувала сандали со бааги високи потпетици сум облека на двете нозе различни,едната црно со сино другата бело со сино и двете ми одговарале совршено,сум се мислела кои да ги одберам и сум решила двете да ги земам
mimitka-ќе напредуваш во сопствените планови Anna-Banana-среќа -Поволни вести за саканиот Hkikica-тагнување по драга личност
girl-miri-лажните надежи ќе ти донесат разочарување sportistka1995-ќе имаш подршка и помош од оној од кој што најмалку очекуваш Emma89-ќе те измачува љубовта
Сум сонубала дека сум била во двор и најпрво дошле 3 папагали нинфи и еден канаринец а после кај нас на кров имало ара папагал ијас сум го викнала и тАКА се симнал кај мене и потоа дека со другарка ми сме биле некаде и она ми рекла ајде да одиме пешки до охрид и сме тргнале ама јас сум се вратила,а она продолжила!!Побрзо!!
сонував сирење да знам дека е смешно ама ние не можиме да ги контролираме соновите нели и тоа не онакво сирење какво што јадиме туку онакво едно жолто со големи дупки.. сите личности во сонот мој јадеа такво или го држеа в раце, а некое дури и од небото паѓаше исто така сонував и дека ми се јавува другарка ми (мислам дека ми се јави) и ми кажува дека од денес од поручек ќе бидиме на училиште.. (и јас така среќна денес се будам од спиење во 6 сабајле и си мислам ќе си се изнаспијам денеска а всушност на училиште требаше да одам ) што може да значат овие сонови?