Сонови

Discussion in '„Другата“ наука' started by Claudia, Nov 22, 2009.

1. lavce1359

lavce1359 Активен член

Веќе си се одгрижила нешто, некоја мака, тешкотија

LOmikol likes this.
  2. CIA

CIA Популарен член

Сонував како сум отишла на одмор и сум се бањала во морето...морево беше ептен чисто,светло плава боја,се се гледаше...и многу малце луѓе имаше на плажата кај што се бањавме...

LOmikol likes this.
  3. Lahaliva

Lahaliva Нов член

^^^Ќе се обидеш да си ја промениш судбината

LOmikol and CIA like this.
  4. Anne15

Anne15 Истакнат член

1.Сум сонувала како седиме со татко ми дома и одеднаш надвор гледам низ прозор бран колку куќата а долу ја нема улицата туку море една мн убава светло сина боја.Татко ми не се секираше воопшто а јас му велев абе тато види куќата на соседката е до горе со вода.Потоа одам во спалната кај мама и тато гледам од прозор таму немаше ништо,си вееше снег убаво,се зачудив.Се вратив во дневната со мајка ми и гледам се тргаат облации и одеднаш сончеви зраци ,надвор се беше убаво ,ведро небо.Јас радосна и велев на мама да гледа колку е убаво,таа ми рече добро де. :fubar: |(

2.Незнам каде на некое планинско место,мојата куќа и на дечко ми биле една до друга и само не делела една мала порта (вратичка беше ) Јас им велев на мама и тато аа гледате колку сме блиску ,ајде да идеме кај нив. :D :D

LOmikol likes this.
  5. hrcace

hrcace Истакнат член

Јас сонував дека мој братучед умрел во сообраќајна несреќа и жена му била со него ама останала жива а сите ја мислевме дека е умрена. И ја видовме во една телевизиска емисија за музика. И јас бев таму во емисијата и им кажав на другите роднини дека таа е жива. Таа беше гостин во емисијата зошто и двајцате биле љубители на музиката и плачеше во живо. Сите ни изразуваа сочуство а водителот се смееше и ја гушна. Инаку и јас сум станувала тогаш позната па мислам дека заради мене ја викнаа во емисија. Јас пак цело време се воздржував да не случајно се насмеам.

После, ова како друг сон, ама интересен е и чуден. Сонував дека гледав една жена, не беше многу убава ама беше заводлива, носеше црвен кармин и црвен фустан и заведуваше намерно еден човек. Откако го заведе и тој се заљуби во неа, требаше да легнат заедно, таа му се изнасмеа и летна преку прозорец и после исчезна. Жената била всушност дух и сакала да му се одмазди за нешто :| :?:
    Ве молам толкувајте ми.

LOmikol likes this.
  6. hrcace

hrcace Истакнат член

Сега се разбудив а сонував како тетка ми ме гушка ама многу и силно ме гушкаше и се смешкаше, што е тоа? :^)

LOmikol likes this.
  7. theAristoCat

theAristoCat Популарен член

Сонував дека сестра ми родила женско,а се знае веќе дека ќе роди машко некаде март-април..
    Го крстила девојчето исто како нејзе зашто ја видела света Ана пред очи..
    што значи ова?

LOmikol likes this.
  8. Ilusionist

Ilusionist Популарен член

Јас по природа сум човек кој монгу сонува.
    Нема шанси да ми се случи да спијам а да не сонувам.

И тоа сунувам некои толку реални соништа, што кога ќе станам толку ме растреперуваат и ми го уништуваат расположението.

Порано од кревет право на соновникот одев. Да видам што значи. И целиот ден ми поминуваше во исчекување на тоа што го пишувало во соновникот.

Еден ден се зареков , го фрлам соновникот и веќе нема да му обрнувам вниамние на тие соништа кои не ми дозволуваат на мир да живеам.

И до ден денес сонувам цело време...но, не буричкам да видам што значат. Вака мислам дека е многу подобро. :)

9. Sara123

Sara123 Популарен член

Повторно моите луди сонови.

Вакви соништа многу често сонувам и ми се допаѓаат. ^_^
    И ова беше еден сон во кој јас се наоѓам на некој пуст остров, како бегалец се чувствував.
    Требаше да откријам некоја тајна, да откријам некои тајни места, тајни простории..
    Испитував, разгледував, размислував.. разрешував проблеми..мистерии.
    Во сонов и пливав во океанот, барав богатство под водата. :^)

Многу чуден сон. Сум сонувала многу слични сонови.

Во вториот јадев.. јадев.. се што имаше пред мене (од јадење)

10. Anne15

Anne15 Истакнат член

Лето било.Јас и дечко ми сме се шетале навечер.Одеднаш светлата од една кола ми засветеа дирекно во очи.Дечко ми ништо не рече.Од колата излезе неговиот татко.Ми беше срам и почнав и така да се смешкам.Почна да оди со нас.Ми збореше на турски а јас реков јас не знам турски,англиски мн добро знам :fubar: Тој се сврте накај дечко ми и му рече како може да незнае турски ? |(

11. martinuska

martinuska Популарен член

Сонував како да ми ја шишале косата. Мајка ми ли ми ја шишаше...не знам :?: .
    Така врвовите доле ми ги скрати и ми рече како не ти е тука фризерката форма да ти дадеше :^) .

12. kathy-style

kathy-style Истакнат член

Сонував како друга му ми доаѓа на гости и зборувам со него полегнува на креветот во собата и сака да ме смува ама јас му велам...јас не те сакам тебе туку другар ти после излегувам од собата нервозна и плачам и ме гушнува и ми вели не се нервирај се ке биде во ред

13. psychic

psychic Популарен член

Дали некој знае како може да се намали луцидното сонување??? Понекогаш ме плаши. :^)

14. Sanjichka007

Sanjichka007 Популарен член

Сонував дека ми е роденден, беше на друга дата од што ми е обично, и скоро никој не ми честиташе. Ни моите, ни другарките, ни бившиот.. како сите да ме заборавија. Единствено што ми честиташе беше еден дечко со кој бев кратко време што беше многу затрескан во мене, а јас го заебав.. Во сонот ми рече дека сака да е со мене, и да ме однесе на вечера.. :?:

Има некакво значење?

15. Bubbi

Bubbi Популарен член

Другарка ми ме сонувала дека сум имала машко дете со црна коса. И она ми го чувала пошто ја не сум била наоколу.

Изгледа ич не ќе ме бива за мајка чим другарките почнале да сонуваат дека ми чуваат деца....уште пред да ги имам :D

16. anichka94

anichka94 Популарен член

Не можев да си поверувам утрово :tmi:
    Сонував како имам секс со баба ми :x
    Баш сум креативна |(

Ph0enix likes this.
  17. Anne15

Anne15 Истакнат член

Сум сонувала како носам 2 бурми на една рака. :lol:

18. vitomir

vitomir Нов член

Посакуваш секс со постара личност.

anichka94 likes this.
  19. od-samrak-do-zori

od-samrak-do-zori Истакнат член

хмм,сонував многу убав сон,но никогаш не остварлив,ако има некое значење кој знае нека каже.
    вака,сонував дека сме биле во еден град во Македонија со мајка ми.бевме на гости кај едно момче што многу ми се допаѓа,но тој не беше тука,дома беше мајка му.(иначе во реалноста не ја знам мајка му).влеговме со мајка ми кај нив,не знам со која причина и седевме,кога слушнав дека доаѓа момчето јас ја грабнав мајка ми и почнав да бегам буквално од кај него дома.е сеа на сонов тој ко слушна дека јас сум била кај нив тој почна да ме бара и да иде по мене со колата.јас бегам ли бегам.не сакав да ме види.а тој на секаде ме бараше.кога се свртев да видам до каде е видов дека тој со колата се преврте по една улица а јас се стрчав кај него.тој почна да ме гушка и да ми вели знаев дека нема да ме оставиш,почнав да пешачам со него за рака и одеднаш се најдов легната кај него на голите гради(мое омилено нешто,да лежам на машки голи гради). ме бакнуваше и ми велеше знаев дека ме сакаш,немој да се грижиш се ќе биде во ред,и јас те сакам многу,секогаш ќе бидеме заедно....
    аааахххх толку беше реално зошто воопшто се разбудив. не знам што значи сонов,можеби пеголема желба за него..или нешто друго??

20. anichka94

anichka94 Популарен член

хахахаххаахаххахаа :$