Сонови

Discussion in '„Другата“ наука' started by Claudia, Nov 22, 2009.

1. Addrianna

Addrianna Активен член

Баба ми сонувала дека сум бремена 4ти месец но дечко ми не дозволувал да се роди тоа дете и викал да одам да абортирам.. што би значело? :)

2. esperansa777

esperansa777 Популарен член

сонував многу девојки во убави,свечени фустани како играт и највоочлива била една во црвен фустан,па требало некој испит по англиски да полагаме ама во куќа и некако сме биле поделени,една група на еден кревет,друга на друг ама во креветите спиеле парови и немало како да ги избркаме

3. psychic

psychic Популарен член

1. Биди поконцентрирана на проблемите што доаѓаат
    2. Нема значење
    3. Ќе се зближите со другарка ти :D

4. psychic

psychic Популарен член

sweet-star Тој член од семејството кој умирал ќе доживее некоја среќа :D
    addrianna под голем стрес си :)
    esperansa777 ќе се скараш со некој/некоја :D

sweet-star likes this.
  5. Zaliha

Zaliha Активен член

Прв сон-Се бaкнувaв со мојaтa брaтучеткa во устa.
    Втор сон-Имaше многу луѓе, нaдвор беше темно a јaс ги нaвредив им реков децa тргнете ми се од пaтот, тукa стоеше и мaло детенце и ми рече некој детето ли го вреѓaш, јaс реков не го вреѓaм овa детенце туку вaс возрaсните и го погaлив детето по косaтa.
    Трет сон-Во дневнaтa собa во мојaтa куќa вршев поголемa нуждa, имaше вц шолјa нa сред куќaтa, тогaш дојде мојaтa текa, со неa рaзговaрaв и во исто време вршев нуждa и гледaвме телевизијa.
    Четврт сон-Мој стaр познaник дошол и со него се договоривме тaјно дa се сретнеме. Додекa бaрaв облекa дa се облечaм јa видов облекaтa пред прaгот нa мојaтa куќa во водa извaлкaнa и јa извлеков. Нaјгоре во поткровјето ме чекaше познaникот, со него кaко дa се гушнaв имaше две мaрихуaни еднaтa билa зa мене aмa му реков когa ќе се врaтaм ќе пушиме зaедно. Ве молaм протумaчете ги моите сонови aко можете многу ви блaгодaрaм.

6. psychic

psychic Популарен член

1. сакаш повеќе да си со братучетката
    2. може да не значи ништо или па многу ќе се изнервираш
    3. не се нервирај толку многу, зборувај повеќе со тетка ти и гледај телевизија за релаксација
    4. не фантазирај толку многу :D

7. hrcace

hrcace Истакнат член

а долги и убави нозе? :) и љубоморна и бесна жена што ја напаѓа на оваа со убавите нозе зашто демек така сакала да и го заведува маж и? :^) едит ааа и маж и ја спречи на жена му, ја држеше да не ја тепа а на другата што ја сакаше и рече да облече подолга сукња.

8. CIA

CIA Популарен член

Сонував змии,многу змии,мали беа,ама насекаде...само една сум убила,а другите доаѓале една по една,ко демек да се бориме и незнам со другиве што направив...знам сум шетала на плажа и сум ги здогледала и сум викала бегај бегај змии има,сум ги прескокнувала додека сум одела..

9. psychic

psychic Популарен член

Претходно ти напишав да си ја средиш нервозата. Ама сега и љубомората кон другите и од другите кон тебе. :D

hrcace likes this.
  10. psychic

psychic Популарен член

Чести се соновите со змии. Симболизираат скриена опасност. Пази! :D

11. coconaut

coconaut Популарен член

1.Сонував како сум го изгубила мобилниот и многу сум се нервирала
    2. Се возам во такси и ми зема повеќе пари од вообичаено и ме носи и остава во непозната населба, од каде се јавувам на друго такси кажувајки ја адресата која ја гледам на зградата.

12. Adi888

Adi888 Форумски идол

Сонвав дека сум седела на факултет со некој колега и дошол професорот по Англиски и рекола аа твојте патики се нови, а на Ади се стари :?:
    Некој?

13. Kristina.R

Kristina.R Истакнат член

Сонував како сум идела од школо накај Буњаковец и сеа има едни куќи и гледам мини пани(форнети) и сеа да си купам да јадам,ги купувам и вика е како им се исплати на толку мало растојание да има иста продавница.(Зашто во Буњаковец има мини пани)И продолжувам и има едно мало просторче и тука бина некој ставана ама како да знам дека имало бина и гледам едне човек и тој човекот го знам и некако лошо мирисаше и после се разбудив

14. hrcace

hrcace Истакнат член

А пред неколку вечери сонував дека бев во основно и го гледав дневникот со оценки, после еден од класот многу ретко го гледав и досега, тогаш од шесто се префрли фала богу |( седеше зад мене на час и ми даваше цвет и јас нејќев да го земам и тој беше упорен ама јас пак не го зедов и тој и го даде на една другарка. После извади букет и ми рече е овие се за тебе, овие за тебе специјално ги избрав и јас му викав дека нејќам од него цвеќиња и дека нема тој што да ми дава цвеќе нема да го земам. Тој продолжи да ми се пушта и му се изнаразвикав, тој пак си продолжи па уште самоуверен каков беше |(

15. esperansa777

esperansa777 Популарен член

1.сонував како требало да одиме некаде на патување и сме имале дома 2 мали деца и требало да ги оставиме сами дома ама јас сум решила да ги одведеме
    2.сонував како сме работеле нешто на терасата и во дворот гледам бел и многу убав коњ,му подавам рака и тој ми ја подава ама немал копито туку нежна шепа како свила и 2 пати сум го помилувала
    3.сонував како сум на работа и влегува еден со портокалова блуза и долга коса и зборува нешто на непознат јазик како да сака да ме хипнотизира или успие а мене многу страв ме фатило почнав да се тресам и побарал нешто јас му велам дека нема иако имаше а по него одеше и еден висок исто со долга коса,толку се исплашив што кога се разбудив неможев 1 саат да заспијам

16. psychic

psychic Популарен член

1. Е па, пази кај си го оставаш мобилниот за да не се оствари сонот :D
    2. Ништо не значи :D

17. psychic

psychic Популарен член

Вака нема некое значење, освен тоа што можеби сакаш да си купиш нови патики, па тоа го сонуваш. :)

Adi888 likes this.
  18. psychic

psychic Популарен член

Нема значење. Секој дневна ситуација, малку измешана од мозокот. :D

19. psychic

psychic Популарен член

Тоа со цветот значи дека те сакал. А за дневникот можам да ти кажам дека се враќаш во минатото. :D

hrcace likes this.
  20. psychic

psychic Популарен член

1. Сите ја користат твојата добрина
    2. Среќа
    3. Имаш непријатели за кои мислиш дека ти се добри пријатели ;)