Сонови

Discussion in '„Другата“ наука' started by Claudia, Nov 22, 2009.

1. Sara123

Sara123 Популарен член

Сонував како ми донеле поклон неколку сукњи извезени со нешто вредно.. Бојата им беше сина, светла. Мене ми се допаѓаа. Мислам дека сите беа слични или исти. Ги сместив во шкаф.

2. Antoninaaa

Antoninaaa Популарен член

Сонував како се расправав со мајками по телефон.Знае ли некој што значење има сонов?

3. Kristina.R

Kristina.R Истакнат член

Како сме бегале од неставничката што ни беше од 1 до 5 :D бевме во една зграда и се криевме а она цело време не гледаше :worried:

4. 3m43

3m43 Истакнат член

Само што се разбудив..
    Сум сонувала како сум во продавница и сум им продала нив палома и ми дале многу пари.После тоа сите луѓе што бевме во продавницата станавме џинови и си земавме се што сакаме за фрее.Јас отидов кај телефоните и ги прашав продавачите дали може тел. да земам тие не ми рекоа.Потоа земав еден телефон ама само да го разгледам и си играв на него една мн. интерсна игра и одма гости ми дојдоа ....

5. hrcace

hrcace Истакнат член

сакав да направам некаква драма :D и отидов кај некој другар од малото а тој бил во драмска секција и ќе станел познат глумец :D и намерно го сретнав тука кај улицата и му се пофалив дека имам добро сценарио и дека е дури од Србија е дека е продолжение на книга од некој познат писател. И тој беше изненаден позитивно, си рече од каде успеа да го најдеш и се договоривме за соработување :D работата беше што јас и го немав баш тоа во мене ама си реков, ај ќе изведам нешто и бев задоволна. На враќање дома, а беше темница, во дворот ја трчав по топката а таа ми се пикаше во тревите, си викав аман ако ми излезе некое животинче дур ја барам топката :^) и така напипував во рака ама ја фатив и ја зедов в раце. Тогаш видов една жена како влегува во дворот и ми беше чудна и се исплашив. Не можев да и го видам лицето ама на крај го видов, беше една плава ама мислам дека беше непријателски расположена со мене ама не беше тука заради мене :^) Сега кога ќе се сетам таа личи на една жена што ја знам а имав непријатна случка со нејзе |( И после видов луѓе се мотаа тука, мене ми олесна демек не биле некои за да ми наштетат, и го видов трендо од милионер со мало дете во рацете :?:

6. psychic

psychic Популарен член

леле филм цел....малку има значење - не му ќути на другите, бори се за себе
    бараш поголема слобода
    не си ја сакала многу наставничката изгледа
    несогласување
    среќа, промена
    да не си била гладна дури си спиела или па толку многу ти се јаде еурокрем
    ве чека предизвик во врската

Sara123, Antoninaaa and hrcace like this.
  7. hermosa

hermosa Популарен член

да,сеуште ми недостига Tоше,и често го сонував и кога беше жив.ти благодарам psychic :*

psychic likes this.
  8. Witchy-style

Witchy-style Популарен член

Сонував како ми било роденден и другаркиве мои ми спремале изненадување со симпатијата, ама многу врнело дожд и сум отишла во некоја соба.После другарките наместо со симпатијата дошле со некоја девојка, симпатична и не оставиле сами.Јас сум била среќна и сме се мувале со девојката :( :tmi: ;( (не сум лезбејка, тоа никако а не сакам ни да бидам :shake: ) Некакво значење на сонов?

9. psychic

psychic Популарен член

има, има значење...се прифаќаш самата себе каква што си.

Witchy-style likes this.
  10. simonka93

simonka93 Форумски идол

сонував како го управував автомобилот на дечко ми,но од совозачкото седиште...само управував со воланот и ја префрлав ногата за да закочам...а позади седеше сестра ми,...што би можело да значи??

11. vitomir

vitomir Нов член

некоја за мојот сон?

12. 12masima

12masima Истакнат член

Здраво сонував сум пробувала невестински фустан , ќе сум се мажела... што значи?

13. psychic

psychic Популарен член

среќа
    бараш решение за нешто
    погрешно сфаќање на работите

vitomir likes this.
  14. The-Queen

The-Queen Популарен член

Ноќеска сонував како преку прозорецот во мојата соба влегува црно куче и почнува да ме брка, а јас бегам ли бегам. Што значи?

15. psychic

psychic Популарен член

немој да бегаш од проблемите и соочи се со стравовите ;)

16. rici.aaaaa

rici.aaaaa Популарен член

The-Queen напиша:
    Ноќеска сонував како преку прозорецот во мојата соба влегува црно куче и почнува да ме брка, а јас бегам ли бегам. Што значи?
    кучето е твој непријател кој је се обиде да ти наштети,но не грижи се нема да успее

17. Nana19

Nana19 Популарен член

Сонував како ми кажуваат дека некој далечен познаник починал и кога мајками ми кажувала јас како почнав да се онесвестувам но одма се освестив

18. booba

booba Истакнат член

Незнам што точно сонував ама знам дека имаше голем објект али имаше премног бои мнгоу бои како се да било во боја црвена,жолта, онака премногу бои и имаше огроман светлива ко сонце да пукаше..дали нешто значат боиве? :^)

Пс.Значи нешто сина боја ?

19. Kristina.R

Kristina.R Истакнат член

Како сум можела да зборам со духови :D и еден дух ја отвори вратата од фрижидерот и внатре имаше многу премногу храна а од кревет не можам да видам дали има нешто во фрижидер :!:.И сум се молела да не ме повредат

20. 3m43

3m43 Истакнат член

Со другарка ми сме отишле во некоја просторија и таму имаше многу машки меѓу кои беше нејзиниот симпатија.А јас пак удрив некој несакајки и нешто реков и блабла се разбудив..глуп сон