Сонови

Discussion in '„Другата“ наука' started by Claudia, Nov 22, 2009.

1. kala21

kala21 Популарен член

Сонував невреме ,чекам бус за накај дома а врне,ветер,реки низ улиците лудница .

2. psychic

psychic Популарен член

проблеми?

3. Anne15

Anne15 Истакнат член

Сум сонувала како сум била во црква.Сум оставала парички,сум ги бакнувала иконите.Потоа земав свеќа излегов надвор и запалена ја држев во раката.Додека не стана така ептен кратка,ја дувнав и се изгаси. :?:

4. a.c.k.a

a.c.k.a Популарен член

1. едноставно сака да ви каже дека е се во ред или да ви пренесе нешто посебно на баба ти
    2. да не се плашиш истото пак да не му се случи?
    3. промена можеби?[/quote]

1.камо се да е во ред
    2.не сум ни помислила на него но можеби ми е страв бидејчи братучетка ми ке остане сама ;( :sweat:
    3.на каква промена мислиш?

5. Lella

Lella Форумски идол

Ќе ти се исполни некоја желба и ќе бидеш многу среќна. :)

6. Butterfly-Girl

Butterfly-Girl Популарен член

Јас кога бев мала сонував како сум отишла до некоја трафика и сум му рекла на продавачот кој многу личел на исус: Може да ми дадете сладолед? Тој рекол не. И јас ваква :doh: зошто? И тој ми рекол ејј колку пати сум те спасила јас тебе батерфлај. :|
    Инаку тој ден беше некаков празник.И од тогаш секоја година на тој ден мама одеше в црква и запалуваше свеќа и нема ми се повторено ваков сон :?:

7. Flavoraid

Flavoraid Активен член

Имам изгореница на раката и сонував како сум спиела и мајка ми стоела над мене и и ми ја гледала раката ?

8. psychic

psychic Популарен член

проблем кој не можеш да го решиш, мајка ти ќе ти помогне
    убаво што оди во црква...тоа и требало да го направиш ;)

9. esperansa777

esperansa777 Популарен член

ја сонував мојата покојна другарка,некако сум се возела со коњска кола и сум седела отпозади и некако сме отишле во некое село и сите сме мислеле дека е мртва ама таа била жива и се шетала со сестра и по некој пат а јас некако пред нив сум се возела со колата и сме разговарале како на сите ке им кажеме дека е жива и некако била многу срекна и насмеана

10. the.child

the.child Истакнат член

Јас и сестрами сме оделе дома,и сме поминале од ќошето од бившиот. Јас сум имала в раце некои зелени тревки и сум и рекла на сестрами оди ти јас ќе те втасам, да побарам некои цвеќиња на тревкиве да одговараат, и таа продолжила и излегла од ќошето. Јас сум влегла во дворот од бившиот и сум ѕвонела на ѕвонче никој не излегувал. и поминала мајкаму и и реков да го викни син и. Кога тој излезе надвор, татко му беќе беше надвор и се смеевме со него. Сум му побарала од тие цвеќињата што ги имал, ама ми рекол дека има само 4 или 5, и дека ги чуваат во спалната од таткому и мајкаму, и јас не сум се натажила и ме испратил, сакал да ме бакни и јас сум сакала, ама јас сум се насмевнала и се воздржав и сум му рекла нема смисла да се бакнуваме сеа, пошто мажена сум..
    А се сеќавам дека сум му барала булки, како оние цвеќиња од филмот БУЛКИ КРАЈ ШИНИТЕ. :angel:

11. kikkki

kikkki Популарен член

Сонував само како сум лежела во некој парк каде имало трева,и била сува,пожолтена тревата.Сум била смирена,и со мајка ми и некоја пријателка мислам дека беше,не се сеќавам баш.

12. Nana19

Nana19 Популарен член

За матурата имав преубави обетки но ги изгубив таа вечер синока сонувам како сум влегла во една кафана тука кај нас и сум ги нашла обетките на земјата како стоеле една до друга но скинати

13. Lella

Lella Форумски идол

ќе направиш нешто лошо и ќе жалиш поради тоа.

ќе се скараш со некој добар пријател.

ти претстои радосен настан

ќе добиеш тажна вест

kikkki likes this.
  14. hermosa

hermosa Популарен член

сонував некоја адреса,но ми ја кажаа на француски.не се сеќавам точно која :D

15. delvi

delvi Популарен член

сум сонувала како сум плачела заради тоше проески, ми било еептен криво што веќе не е меѓу нас. ПОтоа сме биле кај баба ми на госте и тамму имало еден брачен пар кој имал едно слатко детенце а не му обракале внимание ни кога јаде ни кога треба да спие, а имало 2-3 годинки, па јас сум се грижела за него. Исто и моето маче ми се радувало и нон стоп се врткало околу мене.

16. popi

popi Истакнат член

сонував голем убав стан, на поткровје по скали, со високи шарени тавани со тапети, со камин, кујна голема, таткоми го правел за нас, сеуште во подготовка бил онака растурен не досреден, мнооооогу убав стан, сум го разгледувала онака и многу ми се допаднал - ептен :)
    тоа значи?

17. Marie.m

Marie.m Популарен член

Сонував како сестра ми многу ослабела, ептен беше слаба и пробуваше еден фустан и самата рече дека е премногу слаба. Што значи сонот?

18. kikkki

kikkki Популарен член

Сонував како нешто сме се скарале со другарка ми,и потоа кога и побарав нешто за помош,и не ми кажала.Сум ја прашала зошто,ми рекла веќе немала корист од мене,па зошто да ми помага.

19. MarchelineAmaru

MarchelineAmaru Популарен член

Успех на работно место.

20. Minareli

Minareli Истакнат член

Сонував како сум била со тој што ми се свига кај него дома, и прво мајка му му се развикала, и после сум му објснувала математика нешто, и овој се сврте и ме баци! ^_^ ^_^ :inlove: :inlove: