Сонував како сум држела многу клучеви, но едни од нив беа скршени. Стоев пред вратата, но сепак најдов клуч што одговараше и ја отворив вратата.
безизлезна ситуација да не има/ла чувства кон него некогаш? велат ако на сон се смееш на јаве и ќе плачеш и обратно
Сонував како спијам и одеднаш се будам дома пред моето огледало.Се погледнувам и устата ми беше поголема.Па скоро многу поголема од мојава.Се погледнував во огледало и велам зашто ми е толку голема устата.Се гледав во огледало и устата толкава насмеана(модра беше дури)
нема да можеш да си ги дозволиш сите желби и задоволства ќе бидеш присилена да направиш нешто, а нема да сакаш
Сонував како сум во станот на баба ми (а таа живее во куќа) и онака станот бил многу голем. Таму сум била со мајка ми и брат ми и по некое време требало да си одиме и баба ми ни викнала такси и кога се јавила онаа жената од такси компанијата ја познала баба ми и тие продолжиле да си прават муабет а ние сме си заминале.
Сонував како сум одела некаде.И по пат ме сретна волк,сивкасто бел беше.Но ништо не ми направи,само ме погледна.Ниту пак јас се исплашив. Кое е значењето на сонов?
Sонував како одев по некоја пештера таму имаше мали патчиња,имав страв да поминам ама ги поминав па на крај како да сум дошла на некоја нива блуску до моето место каде што живеев порано
Е забораив да го напишам сонов прееска Сонував како имам секс со дечко ми и одеднаш тој престанува и ме мириса.И ми вика што убаво мирисаш,јас му викам абе со бебешка пудра со намачкана по тело затоа ти мирисам толку убаво,ајде продолжи.
Јас минатава вечер сонував како ми паднале 2 заба што значи тоа? да, забите се смрт или несреќа И јас сонував како ми паднале 2 предни заби Значи се ближи смрт на некој мој близок
Сонував дека со мајка ми сме ја преместувале кујната на врвот на некое брдо каде имало само темел за новата кујна, и целата кујна беше наместена таму, со старите и нови убави елементи, само немаше ѕидови и покрив..
Сонував како мајка и на молата најдобра другарка се јавила на домасниот телефон и почнала тивко и смирено да ме кара за полуматурата и дека јас сум и ја полнела главата на другарка ми...Што значи ова?
Сонував дека сме стоеле пред теранова јас, дечко ми и другарка ми, и одеднаш почнал силен земјотрес што сите згради на плоштад почнале да се рушат. Јас сум се растрчала на различна страна од нив двајца, и сум бегала во друга насока. И некако одеднаш ко на фб да се ставив и видов таг од нив двајца дека всушност отишле во некој клуб и ставиле слика од нив двајца гушнати. И некако во сонот се осетив како тие да ме лажеле дека земјотресот ќе продолжи за да избегам јас а тие двајца да отидат заедно во клуб.... Има некое значење?
1. Сонував како лежам до дечко ми и како му кажувам дека сум бремена. И на крајот не излегувам бремена јас, туку тој 2. Како стојам со баба ми во предсобјето и како одеднаш некое кученце сакаше да ни влезе внатре. Кученцето беше облечено како дете. Јас помислив дека тоа е кучето на дечко ми и сакав да го пуштам внатре, но баба ми не дозволи и одеднаш кучето почна да зборува и кога се свртев кон него пред мене стоеше дете и ми кажа дека се вика Милан.
Сонувам веќе петти ден едно исто..моја поранешна другарка како умира..секој ден истото.И покрај тоа што не се дружиме,во сонот се убив од плачење :/
ти ќе имаш среќа и радост, исто и таа, оздравување 1. промена во врската 2. не гледаш се што ти се случува зад грб