Сонови

Discussion in '„Другата“ наука' started by Claudia, Nov 22, 2009.

1. psychic

psychic Популарен член

1. некој ќе ти зборува многу
    2. твои стравови измешани со фантазија 3. страв, стрес
    1, промена 2. исто 3. нешто не припаѓа, проблем
    не е убав знак, можеби кавга, но имаш цврста врска

sweet-star and Nana19 like this.
  2. a.c.k.a

a.c.k.a Популарен член

сонував како другарками ме буди и ми вели пиле ајде стани јас се мажи и ја гледам во невестинска роба со фризура и се разбудив :?:

3. psychic

psychic Популарен член

нема значење

4. jagodka.18

jagodka.18 Популарен член

сонував:
    -како сум купила кафени високи штикли, о со нив сум шетала низ град,
    -татко ми му се јавил ја тетин ми да го прашал нешто за мене (они двајца не зборуваат 20 години) :?:

5. a.c.k.a

a.c.k.a Популарен член

сонував како сум гребела гребки и на првата ми се паднале 50 000,а на другата 100 000 :)

6. LoVeRkA

LoVeRkA Активен член

Сонував како со другар ми одиме низ една куќа без излез и само се враќаме назад и пак отпочеток одиме по истиот пат....Тоа така одиме и се враќаме два-три пати :)

7. Smesko1

Smesko1 Активен член

Сонував како сум напраила сообраќајка со мајка ми и пријателка , и само јас умрев во сонот но ме спасиле , после тоа сум плачела сум ја гушкала мајками ...

8. psychic

psychic Популарен член

радост, здравје
    безизлезна ситуација, проблем
    работите ќе тргнат на убаво
    1. поголема самодоверба 2. нема значење

9. sajonaramucaca

sajonaramucaca Истакнат член

... сонував како се расправам со татко ми и фрлав со велигденски јајца по него и му ги кршев од глава :x .....
    ....после сонував како јас така чесна и поштена сум останала трудна......се чудев шо да правам,и не го сакав детето....дојде време за пораѓање и јас се наместив, мајка ми ја викна сестрата ама не излегуваше.......ако се родело детето тој ден ќе било близнаци у хороскоп, ако се родело наредниот рак.....и ја се налутив што не излезе близнаци и реков дека не го сакам и дека е поубаво да не се раѓа уопште зашто ќе биде рак како мајка ми а ако се роди ќе и го дадам неа да го чува........и се дерев на мајка ми.......таа лошо се осеќаше......изгледа детето воопшто немало да се роди.....јас бев задоволна, а мајка ми разочарана........
    само после мене ми беше криво шо сум се упропастила и сум била трудна веќе еднаш, ми фалеше животот од претходно и си мислев дека нема да можам да фатам дечко каков што сакам сега :?: |(

10. esperansa777

esperansa777 Популарен член

стрина ми сонувала еден и ми вика види на интернет што значи :wasntme:

била на погреб,го закопувале чичкоми кој е жив и многу плачела а другата стрина цело време и велела да оди да земе крпи од другата стрина бидејќи немало :?:

11. psychic

psychic Популарен член

чичко ти ќе има среќа, радост
    промена, носталгија

sajonaramucaca and esperansa777 like this.
  12. Teodora96

Teodora96 Активен член

Што значи да си ја сонуваш сопствената мајка бремена,а ти да не бидеш среќен за тоа..

13. mynameislove

mynameislove Популарен член

што значи да сонуваш мување со поранешен другар од детството? благодарам.

14. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Потсвесно ти се допаѓак порано и си сакала да се смуваш

mynameislove likes this.
  15. kristijana88

kristijana88 Истакнат член

сонував како се мувам со еден мој комшија, прво у една зграда потоа влеговме така гушнати и во еден кафич, а кафичот беше преполн, а ние така страсно пред сите се мувавме, потоа ја излегов некаде и кога се вратив он имаше прегрнато една девојка ми направи место јас седнав до него ме гушна и мене и тоа :D

16. DigY

DigY Популарен член

Прво имав некои кошмари и не памтам што беа, знам само дека едвај станав до вц да се измијам и дека губњев рамнотежа, не можев очите да си ги отворам. Но нешто друго ме зачуди. Сабајле пред да станам сонував црква. Во неа 2 црнци и 1 црна девојка сите стоиме ов ред да се помолиме на икона. И наеднаш како се молам имам грижа на совест за некои грев и си велам-вајда не е до толку страшно. Наеднаш сите почнавме да си кажуваме за што се молиме и некако се собравме ко многу блиски...на крај јас морав да одам тие останаа пред црквата. Енибади може да го преведе ова? :(

17. Anne15

Anne15 Истакнат член

Си излегувам од дома и тука пред врата тој комшијата (дедо е) средуваше нешто пред врата кај нас.
    Си правев нешто муабет со него и си влегов.
    Потоа бев во една бурекџилница.И велев на таа што работи таму колку е бурекот?Таа ми вели над 30 денари.Јас и велам ама кажи ми точно осмина колку е?Таа почна да ми вика дека сум била не културна ова она,јас од нервоза и истурив некоја пијачка во фаца.Тогаш дојде дедо ми и оваа му вели гледаш гледаш дека е таква,јас му велам така се погоди,ништо не направив.Истрчав надвор и почнав да плачам и тоа многу.Дедо ми ме тешеше,но јас не можев да престанам. :sweat:

18. fatamorgana123

fatamorgana123 Популарен член

да бидеш на свадба со дечкото што значи? :^)

19. jagodka.18

jagodka.18 Популарен член

сонував:
    *како сум се спремала за на свадба со моите дома,но незнам на чива свадба. Исто така кај мене дома бил и бифшиот дечко и он ќе дошол со нас. Јас многу сум брзала да се спремам немало време,сум сакал да носам една црвена блуза ама никако не сум можела да ја најдам, многу сум се изнервирала, и толку после се разбудив.
    *како со татко ми сме се возеле со велосипеди и требало да поминеме преку пруги, местото било темно и морничаво и ја не сум сакал да поминеме преку пругите сум видела некое малечко патче што поминувало под пругите и сум му рекла од таму да поминеме, и тогас нешто почнало да шушка и двајцата сме се исплашиле многу и кога после сме виделе дека има луѓе Роми кои работеле нешто,собирале и не памтам после се разбудив.
    * и уште нешто, не памтам се ама сум се качила во погрешен автобус(памтам и кој број) ама не сум приметила дека не е тој што мене ми треба и долго сум се возела и после едно време сум приметила дека иде по погрешен пат и сум ѓи прашала луѓето и ми рекле дека не е тој број и јас сум се симнала, и местото ми било многу непознатоо..

20. mili4ka123

mili4ka123 Популарен член

Сонував дека со мајка ми сум одела по продавници и сум барала фустани свечени да си купам. Едниот ми бил за веридба (требало веридба да правам), а другиот ми бил за матура... Моите биле среќни така возбудени дека ќе правам прво веридба па на многу луѓе кажале. На ништо друго не се сеќавам од сонот.
    Инаку да кажам вака, во реалноста, во последно време сум преоптеретена за каков фустан ќе носам за матура, бидејќи сум матурантка оваа година, па да не е нешто поради тоа? А и ова со веридбава?? :?: