Сонови

Discussion in '„Другата“ наука' started by Claudia, Nov 22, 2009.

1. tessie

tessie Форумски идол

Не е возможно да не сонувате. Сите сонуваме. Работата е во тоа што некој едноставно не се сеќава на соновите. И ние коишто се сеќаваме, не се сеќаваме на сите сонови. Затоа што и тоа е невозможно. Сонуваме многу повеќе отколку што сме свесни за тоа, бидејќи и самиот сон не се случува во некоја свесна состојба

2. AquaQueen

AquaQueen Истакнат член

Многу чуден сон имав сонував како сум се разбудила но не сум можела да ги отворам очите и да се движам пробував да станам и седнав ама целото тело ме болеше и почнав да викам по баба ми (која е мртва) ама немав глас како што седев нешто ме буткаше да легнам и се разбудив (во сонот) мајка ми дошла од работа и кажував за сонов и повторно истото повторно се будам и не можам да се движам не можев да ги отворам очите повторно пробував да станам и се разбудив (во сонот) и кажав на мајка ми колку чуден сон имав ми кажуваше нешто но не се сеќавам и се разбудив вистински.
    Ве молам некој да ми каже што може да значи :(

3. LitttleRNBPrincess

LitttleRNBPrincess Истакнат член

сонував како сум се шетала со другарка и сум дошла сама без сестра ми пошо ние три се дружиме и како ја сум и рекла имам одмор една недела а сестра ми ќе дошла после мене и ја и другаркава сме тргнале накај неа дома но успат сме застанале до трафика да сме купеле нешто ама пред нас бил еден порано што го свиѓав и купил тој мастика и со другар бил и ја сум го нарекла кретен пошо ме гледал цело време и толку сум го поминала и незнам од кај дојдовме со другаркава до месарница да сме купиле риби за да јадеме кај неа дома и толку се разбудив. Знае некој што би можело да значи сето ова? :)

4. dragan4eDR

dragan4eDR Популарен член

Jas stvarno nisto ne sonuvam sum probala mnogu pati da sonuvam ama nisto :(

5. Viki07

Viki07 Нов член

сонував како сум се преместила во другото оделение во тоа кај што сакав на почетокот да бидам заедно со другарка и како сум се смеела нешто и како после другарките кои е во тоа оделение (не сме многу блиски онака се дружиме) сум ги барала ама тие не биле во училницата знае некој што значи ова ?:)

6. exoticgirl

exoticgirl Истакнат член

Сонував како дечко ми ми купил поклон и го отворив имаше златни обетки,златен прстен и мислам дека и златно ланче,за ова не се сеќавам баш..Некој да знае што значење има?

7. snegce

snegce Истакнат член

Сонував како ми се клати заб и си го извадив сама....Преплашена сум од сонот, бидејќи како што имам читано не е добро.....Е сега, вчера не знам зошто но анализирав многу заби...Баш гледав една другарка која носеше протеза и си велев дека пак и се искривиле, потоа едно друго девојче го забечежав и се прашував дали и се вештачки или не и имаше уште 2-3 такви ситуации...Плус овие денови сум опседната со една афта во устата и не се знае колку пати имам погледнато во неа, со тоа штѕо на местото каде што ми го немаше забот имав афта :D Па потоа во сонот после некое време коа се погледнав, пак ми стоеја забите....Има ли врска ова со моиве анализи на заби вчера цел ден? Загрижена сум стварно...Иако и порано имам сонувано вакви работи, не знам зошто се вознемирив вака.....

8. snegce

snegce Истакнат член

П.С. Не ме болеше ниту пак крвареше во сонот.

9. P.SIloveyou

P.SIloveyou Истакнат член

Многу сонувам во последно време,зошто така ? :D

10. Vikiliks

Vikiliks Истакнат член

Сигирно ова време нема да се најди кој да ме утеши:) но ве молам кога ке види некој нека ни пиши..Ја сонував мајка ми . Некој нешто и рече не памтам добро и сонот беше да одам кај тетин додека спиет да го чувам пола сат потоа кај баба ми (свекрваи од мама) кај тетка ми(сестраи од мама) и кај тато..Кога тргнав накај спалната не можев да стигнам до кај тато и почнав да се дерам и гладините ми се слушнаа на цел глас..А човекот ми рече ке поминиш кај сите и во 6 сатот дабајле ке ја разбудиш мајка ти таа знајт шо требит да напрајт..поздравче :(

11. AziskaStrslenka

AziskaStrslenka Истакнат член

Сонував дека некој психопат ми дошол дома и ми кршел ствари... Значење? :^)

luci22 likes this.
  12. luci22

luci22 Популарен член

Сабајлево се сањав по пижами исцепани и боса бев не носев ни кондури ни патики, ни ништо така боса :o и носев ташна адидас, и отидов да полагам матура и на враќање се препичував у автобусот пошто бившиот ми дечко го возеше (тоа и му е професија :tmi:). И се симнав од автобусот поминав улица и ми текна дека ташната ми остана у автобусот, и сеа почнав да мислам као да ја вратам и шо се имав битно у нејзе! Иии кога оп на рамо ми искочи :o а не ми беше!
    И си тргнав накај дома и пред зградава кајшто живеам внуката на комшивката го чистеше и го миеше влезот :o. Си пројдов јас, ја отпоздравив и ми се насмеа оваа. Се качив догоре (пошто на најгорниот кат живееме) и влегов дома и го разбудив брат ми од спиење.
    Значење, ве молам! :*

Знам дека малце ми е глуп сонов, али такви глупи и несврзани ги сањам стално, а овој посебно ме мачи цел ден. :(
    Фала ви! :$ :*

AziskaStrslenka likes this.
  13. betiboo

betiboo Истакнат член

sto znaci da sonuvas na son nevesta,ne igrase nemase svadba samo nevesta bese?

14. stefi23m

stefi23m Популарен член

aj da mi kazi nekoj sto znaci ,,kraj na svetot,,?
    eve veke tret pat sonuvam, stalno e razlicno ama e kraj na svetot.
    pocnuvam da mislam deka ke mi se sluci nesto loso.

izvinete za lat.

15. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

16. gentle.girl

gentle.girl Истакнат член

Сонував другарками работела во трафика и јас сум пошла да купам цигари и имало наградна игра ланче ко сребрено ми се падна со цена на него 20.000

17. betiboo

betiboo Истакнат член

18. betiboo

betiboo Истакнат член

ve molam za ogovor

19. luci22

luci22 Популарен член

^
    Ќе основаш семејство, а ако веќе си основала долго и среќно ќе живееш со него.

by Лукица Стевковска - Лукче

AziskaStrslenka likes this.
  20. betiboo

betiboo Истакнат член

Falati lukce mnogu se plasev da ne e nesto loso .