Здраво девојки, да ми препорачате салони за мебел кои имаат повеќе избор на лежај за спална соба, се изнагледав и сеуште никако да си најдам соодветен лежај.
Kaj moze da najdam spalna so dusek komplet se do 50 000 denaej mi treba poeftina za vikend samo ke ja koristam za vo selo
Девојки каде да најдам готов лежај сосе душек 130x200 ? Обично секаде почнуваат 140 па нагоре. Најдов во Алек дизајн 120, ама 130 повеќе би ми одговарала
Здраво Дали некој има спална соба со тавански ѕидови. во изградба сме и немаме идеа како да ни биде распоредот. Ако некој има некои слики ве молам покажете ми,ни треба мислење со сопругот бидејќи ние немаме баш никаква идеа.
Мислиш поткровје? Се зависи како изгледа кровот (на колку води). Избегнувајте ако кровот до крај се спушта (до подот, односно нема како ѕид) креветот да го поставите во ќош затоа што на секое станување ќе удирате со глава. Друго вака незнам што би ти дал совет.. Ако дадеш повеќе информации подобро можам да помогнам како изгледа димензии нешто ако имате идеја со бои..