Здраво Дали некој имал позитивно искуство со Гонал Ф и Овитрел при третирање на олигоастенотератозооспермиа и зголемување на нивото на тестостерон?
Спроти хистологија прават спермокултура и уринокултура. Во Институт за јавно здравје. Од страна на зградата е, надоле по скалички.
Здраво, каде да се испитат хормони за машко FSH, LH, пролактин, тестостерон и естрадиол и плус хепатит Б, Ц и ХИВ Да напоменам матичен имаме во друг град а живееме во Скопје Фала ви..
Здраво и уште едно прашање каде да ги најдам profertyl i impryl капсули сега не можам да се сетам дали докторот спомна дека ги има во аптека во систина
Profertilot go ima vo sistina aptekata. Za imiprylot nz ama sig i nego. Profertilot go imam i naracuvano online na 24 apteka
За профертил провери во Систина, мислам дека ги има и во Жива фарм Велес. Знам за женските профертил кога прашував во Еурофарм ми кажаа дека ги имало во Тафталиџе, можно е и машките да ги има таму.
Dali moze da mi kazes dali ja izleci eserikijata i ako da so piese posto jas od septemvri pijam antubiotici i nikako da ja izlecam
Феминки ве молам за мислење и искуство со конкретната дијагноза и праметрите и ваше милење за што понатаму и добар уролог доколку имате предлог.