Сакам ваков фустан, аааааааа ќе плачам Преубави се, а и добро стојат. Верувам дека добро ќе ми стои, само да имам.
Уште една причина зошто ја мразам Мајли Детиште едно размазено во убав фустан. Мрш! Патем, Роси фина нарачка ми направи. Сега јас те замолувам да ја истепаме Мајли и да и ги земеме фустаните!!!
Ми се допаѓаат многу фустанчињата ама не би можела да ги носам бидејќи немам совршено тело како моделите на сликите , носејќи таков фустан само би си ги изразила недостатоците а несакам. Бидејќи за перфект немам шанси - за мојот подуен стомак нема решение само ќе сонувам кај што носам таков фустан (Никој друг несмее да ме сонува во таков фустан освен јас )
Многу сакам вакво фустанче....а и знам дека ќе ми стои (си се испофалив сама). Иначе си купив суќна со висок струк нешто налик на фустанчињава(е сега не знам овие колку стегаат ама суќњата стега премногу и онака убаво ме исцрта одпозади ), и ми се допадна како ми стои па така да ако најдам за некоја пристојна цена и кај нас би си купила.
Стреч фустаниве се многу атрактивни периодов... Јас имам дома неколку стреч фустани предобро стојат,ја изразуваат линијата на телото,се истакнува сексапилот и сите женски адути.... Моментално стреч фустаниве се многу барани на италјанскиот пазар,побараувачката е огромна...Моите стреч фустани се од Италија...
Девојки си купив уште еден стреч фустан,моделот е ист како на сликава само боите се други,тегет црно и сиво,па сакав да ве брашам дали на ова одговарат црвен кармин и нокти или каква друга боја вие предлагате...малку по битен ми е карминот....ве молам пишете ми.... Еве го каков е само со др бои...
Lord, Have Mercy!! Баш би сакала барем да пробам вакви фустани, ама не верувам дека би носела, сепак премногу е за мене.
sekao deka odgovara crven karmin samo treba da si ja odberes soodvetnata nijansa za tebe a mozes i smokey eyes i meso boja karmin Spoiler kade si go kupi fustanot i kolku [mod-kirilicahfwsay8][/mod-kirilicahfwsay8]
Стреч облека ретко носам, најчесто тоа се некои туники, стреч фустан не сум носела никогаш, а и мислам дека смешно ќе изгледам во него.Без навреда на сите што носите, ама стреч фустанчињата ми изгледаат многу евтино
Сакам тесно, уз тело...не се поднесувам во широко...И тренерки да се сакам да ми се тесни. Но, не ми стои се..Си имам спојлерчиња..така да внимавам што облакам.
Многу ми се допаѓаат. Имам неколку стреч фустанчиња и често си ги носам, ми се допаѓа како стојат. И воопшто, многу повеќе сакам тесна облека отколку широка, поубаво се чувствувам кога носам нешто тесно.