Hahah isto... Koj den ti e utre? Mene mi e jh i planiram da zemam hamburger i pomfrit znam deka toa voopsto ne treba ali cheat meal..(ko da ne mi e sekoj den cheat)
Утре ми е протеински ден,а денес овошен и таман ке речам дека ке го истерам еве ги другарките со парче сирењак у рака и како да не јадам и јас? и денеска јадев сирењак и толку ...цел ден сум само со тоа. хаха
Jas pak so vitaminski sum nazadovolna, nekako imam mn energija toj den ,i plus nemislam sto da gotvam sto dopiltitelno me optovaruva ,i se znae deka samo ovosje moze i salata i toklu .Psiha ,cudna rabota
Mnogu sum srekna. Vlegov vo farmerkite sto ne me sobiraa,si gi nosam na rabota. Ne znam kolku kila sum oslabena, ne se meram, ne e ni vazno, obem imam vidlivo smaleno.
Mesec i deset dena. Pravam greski. Sekoj den kafeto so mleko go pijam. Vo glavno sitni greski. So isklucok na vikendov koga bev na rodenden i posteno se najadov so torta, so sve. E sega jas imam vkupno 7-8 kila visok, t.e imav. Zatoa i slabeenjeto mi se cini e pobavno. Primer drugarka mi ke rece za eden mesec oslabela 8 kila, jas za tri rolki, ama ona ima mnogu za slabeenje.
Хамбургер и помфрит додека си на диета? Сериозно ова? “Хамбургер” т.е плескавица во протеински, помфрит во ниту еден. Компирот се јаде варен или печен. Нема cheat meal во УН. Тука сум и јас. Немам држено овошен една недела, до кај 6 издржувам и после си каснувам нешто Вагата си стои 89.9 и без овошен пола кило сум намалила деновиве. Се мислам да ја држам без овошен, ама кој знае што резултат ќе имам така. Битно, ги носам фармерките од пред бременост !!!!! Утре ќе се почастам пица за ова
Da seriozna bev.. Denes se najadov kako nikogas do sega.Mnogu ubavo mi dojde. Od utre seriozno strogo.Utre mi e ovosen. Zadutre proteinski ke jadam tuna i salata.
Zenski deneska mi bese skroben den ,jadev dorucek jabolko a za rucek pecen kompir i marula ,i za vecera od kompirot samo ,i sega mi e poduen stomakot a i dosta izedov za rucek i pred ciklus sum t.e mi kasni nekoj den .Vcera mn poramen mi bese stomakot ,nekoe iskustvo, se nadevam ne utnav mn so toa sto izedov poobilen rucek
Мора оддишка дефинитивно, јас немав и затоа прекинав , се разочарав . Сега ќе почнам ама ќе си давам оддишки
Definitivno... ❤ Sekoj den vezbam ne se kojznae kakvi vezbi ali dobro.Da se vezba premnogu i strogo da se drzi dietava ke se oslabi premnogu jas mislam.. Inace ovosen mi e jadam banana i jabolko salata kako dorucek.
@julia87 mene nedela dena pred dobivanje obavezno stomakot mi e poduen, ama mnogu.I cela sum otecena. Mnogu se nerviram, ama toa e. Denes: dorucek jabolka, rucek spageti so spanak, vecera sladoled.
Ejj kako ste? Dali planirate da gresite za praznicive? Skara ova ona... Denes proteinski utre mi e skroben ali sig nema da go izdrzam.