Па јас не би ти препорачала. Не ја прекршувај диетата. Подобро земи истискај еден портокал и напиј се, барем на природна база е, не е вештачки.
ОК луѓе не сакам да звучам грубо. НО АМАН-зацртајте си го режимов во глава. ВИЕ ГО МОЖЕТЕ ТОА !!! Знаете дека можете да издржите и да станете подобри, за утре кога ке се погледнете во огледало да речете-да јас сум тоа што сакав да бидам. Баталете коктелчиња соленки паштети и сл. Држете се до целта. Вашата цел е да успеете, не се откажувајте ради глупости. Вие не сте толку слаби.
Диги срце ми даде мотвација.Посебно фразата со големите букви ...На мене не ми е да се пголеднам во огледало,туку мускулите да ми се откријат зашо одоздола ми се ...И кој издржал цели 3 месеци на диетава значи е со цврст карактер-махер е!
Не не подобро уште од сега за до ескурзија таман да сум оформен.Само диета и вежби ми фалат нишо друго ...супер е диетава а и баба ми ја одобрува колку толку!
Така така,само строго. Мора некој да не бодри. Јас само така успеав да ослабнам 14 кг. Мајка ми и дечко ми додека не ми одржија лекција немаше да се нафатев. Инаку нутриционист јас за време на диетава не јадам леб и се јадам варено и секоја вечер правам 2x50 стомачни и 2x50 чучњеви и сега почнаа да ми се познаваат стомачните. Инаку сега имам 61 кг 59ти ден 11ти ден од турбо. Сакам да кажам дека треба да се има волја ако сакаме да ослабнеме а не само да се жалиме пред огледалово. Ем имаш страшни знаења за храната така да само малку да се запнеш и ке ти се покажат резутатие. И за поголема мотивација за нас диеталицте би било убаво да си споделуваме резултати и рецепти за јадења.. :] Голем поздрав од мене!
По втор пат и јас ја почнувам диетата со надеж дека овој пат ке успеам да издржам. д-2 мандарини р-3 јајца,парце леб и зелка салата в-2 јајца и зелка салата
Денес 29-ти ден, ВОДЕН.. Се надевам ке го издржам, до сега 1 кафе и пола литро вода и сега за сега не ми се јаде воопшто. Ке ви пишам вечер како сум поминала, а утре сабајле следи мерење
денеска скробен ден......јадев орис со спанаѓ.... а сега ке излегувам така да ке ми пропадни вечерата кога ке си дојдам ке ми биде касно да јадам ве молам кажете ми некој предлог што да јадам за вечера вград...или пак да си ја прескокнам вечерата ????