Значи трет протеински ден ми е и нема резултат неколку пати само што каснав поише заради тоа што одам и на фитнес и ме се јаде
По краткотрајно одолговлекување ја почнав и јас. Чекав да поминат празниците, па ај денес, ај утре, конечно почнав денес. Една недела подоцна, ама почнав, се надевам ке ме држи оваа одлучност уште долго време. За време на празнициве си заработив дури 5 кг Сега стартувам со 63 кг и се надевам на добри резултати, сега само диета, после 1-2 недели стартувам и вежбање. 1/90 протеински д-2 мали портокали р-кришка леб и туна в-уште малку од туната што остана
Вчера ми беше протеински. д-портокал р-шопска со пресно домашно сирење в-Бидејќи супата не ми стигна за ручек,јадев за вечера. Домашна супа со копани,фиде не каснав. Денес скробен. д-портокал р-Печени компири на хартија,домат и краставица в-Салата од краставица На сите кои што сега ја започнаа диетата им посакувам успех и истрајност.И да ја постигнат својата цел. Сакам некои поздрави предлози за во јаглехидратниот ден,оти пред се сакам да почнам поздраво да се хранам..Се мислам дали за вечера да јадам само црно чоколадо
2/90 Доручек-Два портокала Ручек-Ориз во тавче со кисели крставички Вечера-Мн малце од ручекот и искочив,сите јадеа од жужу а јас јадев две витанови...ако? Малце криво ми е И си купив еден чај од ментол,па ќе го пијам од утре Позз
вчера ми беше прв ден. Мислам дека е премногу храна. Јадев стек, краставици, парче леб и супа .... Се плашам дека dietata ќе ме направи подебелa
Само да се пофалам за 9 дена - 5.5 кила. Се хранам исклучиво по планот ништо не пречекорив . Гордо казувам успевам
2-90 Скробен п. 2 јаболки р. варен ориз со морков кромид и зачини со малку маслиново масло; салата имав зелка и морков рендани, коцка леб интегрален в. пак од истото, ама упола 3-90 Јагленохидратен п. 2 јаболка и десетина зрна аронија р. ќе варам тарана в. посекако ќе правам торта дома па ќе лижнам некоја лажица, (бидеќи утре ми е овошен па ќе неможам да каснам од роденденската торта.
Онака,супер е 3/90 Доручек-Едно јаболко,неможев две Ручек-Макарони со домашен кецап и малку супа И за вечера-Едно парче торта со џем ќе јадам и чоколада за готвење едно редче Имам и едно прашање до вас Доручкувам накај 11 ипол,ручекот накај 2 и нешто ми е,е сега докај 5 саат веќе сум гладна и јадам тогаш значи вечера..Вие како сте со времето за јадење и дали ми се оброциве премногу блиску? ...
Zdravo devojki, jas sum nova pa da spodelam iskustvo. Pred 2 godini ja drzev dietava i za mecec ipol namaliv 7kg i bev prezadovolna. Ne ja drzev strogo, vo kafeto stavav i mleko i seker, megutora sekojdnevno vezbav po 30 minuti najmalku. Sega povtorno ja zapocnav i mi e 5ti den. Vi posakuvam uspeh na site
4-90 Овошен До сега неколку зрна аронија (од компот), семки од тиква не печени имам при рака, и покасно еден цитрон,,,, а вечер што ќе правам незнам на роденден сум ... како ке успеам да не пробам торта јас незнам
вчера 2/90 скробен: за појадок портокали, вода, кафе чај, ручек: компир салата и зелка салата вечера: да не варам пак, си одмрзнав 3 посни сарми денес јх - јухуууууу My favorit појадок портокали вода кафе чај ручек - ѓевреци 2 со лутеница и зелка салата, а може и кисели краставички да касанм - од сега се стрвам вечера - сладолед полна чинија и чоколадо за готвење За сите што мислат дека ќе се здебелат јадејќи се, имам една теорија - кога јадеш се што е пропишано со диетава организмот гори и согорува и масти и калории и не се плаши дека ќе го оставиш без јадење, а кога намерно скокаш работи помалку внесуваш, веднаш се вклучува аларм и тоа што ќе го внесеш се претвара директно во масти. Може и грешам бај д веј стрелката мислам дека помрднува - не толку забележително (ни цело кило) ама битно мрда. Претходниот пат кога ја држев слабеев во просек по кило неделно ама, така очекувам и сега со тоа што ефектот со малку пазење е одличен и долготраен. Извинете за долгиот пост.
Ај со среќа, и јас втор ден на диета по празнициве Вчера прв ден Доручек две јаболка Ручек две јајца варени, кришка леб и пилешка супа За вечера само супа Втор ден Доручек две јаболка и рака катки Ручек компир и леб За вечера само компир За утре планирам две банани доручек Макарони ручек и вечера чоколада Омилен ден задутре овошјееее и само овошје Планирам еден месец со ова темпо 3-4 кг и таман
Четири килца за една недела, не е лошо да ви кажам право. Време е да ги извадам постпразничните и постамеричките срања од мене, се вратив џоа манекенка сега сум како тракторска гума. Уште 10тина и доста е, па да си дојдам на старата јас. Прелесна за држење значи, ниеднаш ја немам прекршено, најголем прекршок ми е ако каснам пуканки наместо вечера во скробен или во јх ден и ако сркнам насабајле лажица мед. Гледам и јаткастите производи не се спомињаат, си дозволувам некогаш да ги каснам во овошен ден. Не чувствувам глад што е чудно со оглед на мојата дрчност. Поминав цела испитна сесија, се зачудив од самата себеси. Само денеска ја претерав со вежбање на овошен, ми се стежи скроз на скроз, светки гледам.... Му се случува ова на некој друг? Моја претпоставка е дека шеќерот ми паѓа, така да можно е да си направам мала варијација и да си дозволам и јогурт во овошниот, ако одам на вежбање. Мада што мислам дека вежбањето и трчањето ќе ги оставам за другите три дена, навистина не се издржува вака. А јадев бре, ама јади јади, епа колку ќе изедеш, не можам 3кг јаболка и 3 банани и 5 мандарини и двапати салати и чуда, не ми се јаде.
4/90 oвошен јаболки, портокали, ( суво грозје, урми, бадеми-малку) , вода, чај, кафе, зелка салата и ев. банани ако не издржам