Почекај наеднаш ке приметиш разлика јас кога јаа држев послем недели имаше голем резултат. Треба повторно да се вратам да ја држам 4кг треба да симнам
Имам пријател што ја има држано диетава и просто резутати се видливи Но сакаав да прашам има ли врска дали тестенините се диетални или пак лебот? Благодарам ☺
Денескка овошен и за чудо до сега не ми се ни јаде ни ништо.До сега само 1 чаша компот од вишни и толку е после можеби ќе си купам 1банана а за вечер ќе си направам салатка.Ах сите овошни да беа лесни како овој се ќе беше супер.Утре следува мерење па можеби ќе ве израдувам и вас и самата себеси
8/90 скробен ден р: 2 праски + грозје р: ориз со зелка салата за вечера исто што и за ручек. Е сега не се воздржав и направив прекршок, изедов 2 мини магнус сладоледи
Феминки како што напоменав претходно ми завршија 90 дена, но си продолжив со истиот режим.. Дали е морално да се направи пауза или.. ? Пред два три дена не вежбав поради пеколниве горештини (а и тие денови си каснав малце повеке), јас мислам дека почнав да се дебелам во стомакот и во струкот.. мислење? Ме фака страв да не ги вратам килограмите.. но за неколку денови ако ги вратам килограмиве тогаш стварно не знаам..
Јас мислам дека по завршувањето на диетава треба да продолжиш со УН диета-одржување. http://forum.femina.mk/threads/УН-Диета-Одржување.14816/
изгубив 7-8 килограми.. вежбам редовно трчкање, интензивни тренинзи и мислам дека тоа повеке ми помогна.. тебе како ти оди? колку имаш ослабено?
Јас ја започнав, ама четвртиот ден ја прекинав, колку и да сакав немав услови оваа диета да ја држам додека бев на одмор. И се мислам дали утре пак да ја почнам и да ја истерам до крај. Ова е диета со која не би гладувала, а би била ефикасна со одлични резултати. Ама брзите резултати од диетата на Жан Митрев ме превлекуваат и затоа сум неодлучна. До утре најверојатно ќе се решам. Инаку, браво за тебе што издржа до крај и за постигнатите резултати.
Јас еве веке 31 ви ден. -8 кг. И досега издржав и воден ден и сите други ама веке денес осекам изнемоштеност. Почнав да пијам повеке вода и подобро е. Денес направив грешка со еден оброк (намерно) и од утре нови сили. Поздрав и заедно сме посилни
Како што разбрав 4 дена од неделата се јаде а другите 3 се пие само течности евентуално вода? Точно сфатив хаха?