УН Диета

Discussion in 'Диети' started by mKdevojce, Jan 7, 2010.

1. Bellezza

Bellezza Активен член

Definitivno ja pocnav od vcera dietava bidejki proslata nedela ne mozev:| se nadevam deka ke uspeam da izdrzam bez prekrsociii!!!!:) drzete mi sreka

Prilep36 likes this.
  2. d.1990

d.1990 Истакнат член

zdravo na site jas sum nova vo grupata
    bravo na site na uspesnite rezultati:)
    jas ja pocnav dietata pred 3 dena :D taka da denes mi e ovosniot den se nadevam deka ke izdrzam:)
    fala za motivacijata koga ve citam me motivirate :)

3. Luna91

Luna91 Популарен член

И јас ви се придружив во клубот од вчера.Висока сум 163 имам 64 кила, сакам да имнам 5.
    Се надевам на добри резултати и се заколнувам на доследност :rofl:.

4. d.1990

d.1990 Истакнат член

ista sum si jas

5. Michone

Michone Нов член

Jas ja drzam edno 20 dena i oslabev 6 kila :)

6. Prilep36

Prilep36 Нов член

bravos za tebe..mene mi e vtor den..vcera bev 68kg denes 66? zarem 2 kg vo den da skinav..ili samo e voda :sweat:

7. MD17

MD17 Истакнат член

Mene mi e 15 den imam oslabeno 3kg , neznam dali e dovolno

d.1990 likes this.
  8. makbt

makbt Истакнат член

me interesira dali nekoj jade meguobroci ovosje i dali deluva isto

9. adi88

adi88 Нов член

Zdravo devojki ,

Pred 3 god imav 70kg na 1.70m ja drzev dietata 2 meseca I oslabev 10kg ( I ne gi vrativ ) se dodeka ne se preseliv vo Avstralija pred nekollku meseci. Od nezdrava ishrana vrativ 6 kg. Ve citam konstantno ovie nekolku meseci I konecno se odluciv da ja pocnam pak proslata nedela znaci denes mi e 10 den . Se nadevam deka pak ke imam efekt kako prosliot pat. Obicno ja drzam strogo I mozam da odoleam na site iskusenija ( zasto ovoj period e poln so proslavi, slavi ) . samo vo ovosen den ogladnuvam poveke obicno za dorucek do rucek jadam ovosje a posle pladne pocnuvam so zelencuk. Koga sum mnogu gladna kasnuvam bademi lesnici ili pukanki . Drugite denovi dobro izdrzuvam .

Fala za golemata motivacija . Toj sto se dvoumi dali da ja pocne sovetuvam da ja pocne sto pobrgu zasto ima golem efekt a uste pogolem ako se pridrzuvate sto postrogo.

Ke pisam pak

simoncelicius, d.1990 and Neodlucna like this.
  10. d.1990

d.1990 Истакнат член

Jas ne jadam nisto megu obrocite

11. babylove90

babylove90 Истакнат член

Prilep36 za prasanjeto okolu mesoto mislam deka mozes namesto meso da jades zamena nekoja-na pr sojni snicli(taka mislam deka se vikaa)...znam dosta koi zaradi posti a i zaradi toa sto ne jadat meso,go zamenile mesoto so soja...inaku mene mi e 7 den,do sega samo ednas ja imam prekrseno i toa koga bevme na gosti pa kasnav malce ordever ama mn malce,i toa bese okolu 20-21 casot pa go zameniv toa namesto vecera...mozebi ke se odrazi na kilazata ama ne bi trebalo mn...mene dietava za sega mi se dopagja,voopsto ne se osekjam gladno,kaj mene e problem strvot,jas sum "gurman",sakam se da probam,se da kasnam...sto se odnesuva do kilogramite,vrska nemam kolku sum oslabena bidejki nemam vaga a i ne sakam da se meram na sekoi 2 dena no sepak mn mi imaat receno deka se primetuva malku deka sum zaslabena

12. Prilep36

Prilep36 Нов член

Ti blagodaram, i ako mozi ushte edno prasanje..nikade vo dietata ne procitav deka banani se zabraneti kako ovosje za dorucek i vo ovosniot den..jas sekoj den jadam po 2 banani za dorucek ali denes razbrav deka bananite bile zabraneti vo ovaa dieta..dali znaes nesto?
    Pozdrav

13. d.1990

d.1990 Истакнат член

Jas znam deka moze da jades banana samo sto ne e dobra bidejki nemozes vo wc da odis zavisi kako ti deluva

14. simoncelicius

simoncelicius Популарен член

Не може да се јаде, освен витамински ден ама секако да не се претерува.
    Но за појадок во никој случај.

15. d.1990

d.1990 Истакнат член

jas ovde na pocetnite strani citav deka moze da se jade banana

16. babylove90

babylove90 Истакнат член

procitav nekade,e sega ne znam dali ovde ili na dr mesto deka ako jades banana za dorucek vo toj slucaj namesto 2 ovoski,se jade 1...znaci avtomatski samo 1 banana za dorucek od pricina sto e pokaloricna vo sporedba so drugite ovosja a i bidejki poslabo se odi vo wc od banani...denes mene mi e 2 pat ovosen den,ke si pocnam pak so jabolki,kako i sekoe utro(mene sega ke mi bide prv obrok bidejki od kerka mi nemam vreme da jadam porano)...za rucek ke kasnam banana...tuku i jas imam prasanje-dali vo ovosniot den mozam da jadam pecena tikva?denes kupuvajki na pazar se zagledav vo tikvite ama bidejki ne bev sigurna ne kupiv...

17. tanjamkd

tanjamkd Истакнат член

здраво ун диеталки после неколку не успесни обиди со диетата јас пак планирам да ја поцнам теско ми оди а знам дека има резултатити пред неко време ја дрзев и ви писав имасе резултати но бргу се отказувам апетитот ме слузи а килцата ми се многу ве молам за голема подрска и мотивација има денови кога губам волја а денови кога се гледам со минус 20 кг

18. SneznaSnegulka

SneznaSnegulka Активен член

Da sekako moze I ne samo vo vitaminskiot tuku I za dorucek. Zamislete tikvata bila ponekaloricna od grozjeto

19. SneznaSnegulka

SneznaSnegulka Активен член

Sekako deka poddrska imas. I jas bez podrskata na dietalkive nemase da stignam do tuka. Deneska mi e 74/90 den. Za dva dena pocnuvam so vtorata turbo un dieta a tretiot voden den zamislete mi paga na domasnata slava(izgleda svekrva mi ce mora da GI sluzi gostite hihihi). Za ovie denovi imam minus 7,5 kila. Ne e mnogu ama "bolje ishta nego nishta"

tanjamkd likes this.
  20. Dulceee

Dulceee Популарен член

Женски, прочитав дека во овошен ден може да се јаде сончоглед само не знам точно колку смее.
    Некој?