А како ги приготвуваш тие плескавици? Претежно во текот на цела диета се јаде иливарено или потпечено со малку зејтин една лажица е доволно...никако пржено и мешање на намирници имаш се убаво пишано на првата страна од темава...
24/90 Ајде и јас да кажам Портокало,мандарини,јаболка,пола банана,и 100 гр индиски ореви Пред добивање сум страшно ме фака криза за јадење ал прочиче
Denes preterav Za dorucok izedov ananas Za rucek telsko 150gr, supa, salata so karfiol i salata so domati i krastavica a za vecera jadev kojnsko pa potoa cveklo i 3 casi vino i sega zavrsiv so suvi banani taka da denes imam minus
печени се 2 компири сварени и испасирани, 1 кромид мал изрендан, 60г.брашно,15мл. маслиново масло малце сол црн бибер и оригано. се формират плескавици и се печат на 220степени. превкусно
Делува интересно..Ама не смееш да мешаш брашно со компир..ако више го мешаш, мислам дека боља опција е интегралното...после диетава обавезно ке ги пробамм
25/90 Два портокали Стек со зелка салата патлиџан и крастајца и неколку маслинки, Вечера пола од ручек , Е сега сакав да прашам дали маслинки можам да јадам со салатата ? Дали е дозволено За 25 дена -6ипол кила добро е, уште 6-7 кила до целта
19/90 Јх ден Д: 2 јаболка Р; Баничка со праз, домашна помало парченце В: 2 реда чоколадо млечно, немав друго благо, а баш ми се јадеше чоколада. Досега само 4 кг, според вагата, но вака ептен ми се познава дека сум ослабена, така да не се орентирам многу според неа, не ми е многу битно. На изглед и можеби ми е доволно ослабнување, но многу ми е страв да ја прекинам. Она што ми е посебно драго е тоа што чуствувам како се топам, скоро па и да немам веќе целулит на нозете, помалку, а претходно баш ми се познаваше. Ќе издржам уште недела, две, после тоа не ја прекинувам скроз, ама нема да ја терам толку ригорозно. Позз
26/90 Две јаболка За ручек малку претерав сарма јадов една ипол чинија, после некој сат јадов салата па вечера малку сарма и салата
27/90 Две јаболка Едно парче пита со праз и зелка салата Вечера еден ред чоколадо за кување и едно brown чоколадо
денес ми било 44 ден од диетата според календарот во кој запишувам...ја цело време грешка ги броев деновите.... 44/90 Д: 1 банана Р : шпагети со лут кечап В: Парче торта и ред темно чоколадо