На овој чај и мислев го има назад на темава ставено една членка и го направив...ама кога ми кажаа така го фрлив ... а имаш ли ефект кога го пиеш?
Па добра си за еден месец 4 кг, во вториот може да скинеш и повеќе кај секој е различно.. а во комбинација со инсенити, земи пешачи или трчај си ќе има уште поголем ефект и така ќе го забрзаш метаболизмот повеќе.. Пробај и со кокосовото масло мислам дека треба да ти помогне..
Denes mi bese 2 den i efekt ne seuste ne sum bila vo wc ke go pijam edna nedela oti neznam kaj citav samo edna nedela se piel i posle pauza uste toa ne mi e probano veruvaj
Nemam vreme da pesacam oti posle rabota doma da iscistam i da odmoram oti rabotam kelnerka i pak se dvizam celo vreme a kokosovo maslo ne mi pomaga imam probano od porano
Ако тоа не ти помага земи си сируп Порталак, па да видиш како ке одиш секој ден ќе ти се нормализира столицата, јас толку време да не појдам мисла ке експлодирам
Здраво на сите, диетава ја имам држено неколкупати и секогаш има резултати, последно пред 2 години и имаше одлични резултати, за 1 месец 5-6кг.затоа што немав мн за симнување и ја прекинав. Денес ми е 4/90 овошен.... се надевам дека за еден месец ќе има исти резултати. Инаку стартував со 168см. и 66кг.
Zdr zenski jas sakam da ja drzam dietava samo me koci sto idam treta smena. Vecerata e do 8 casot a jas sum od 10 do 7 sabajle... I cela smena bez nisto tesko malku. Sovet nekoj
Здраво. Почнувам од денес. 77 кг, сакам да симнам 20 до јуни месец. 1/90 2 киви, средно турско, чај хип, вода Ручек: печен стек, краставица и супа. Вечера ќе биде пола од ручекот.
Совет: Кафето не треба да го пиеш со шеќер. 26/90 Д : 1 јаболко Р: гравче на тавче, една кричка леб и младо кромидче В: Нема да има Се мерев,точно 57 ми покажува неколку дена по ред, значи бројката е таа изгледам онака како што би сакала, иако ми треба затегнување = многу вежбање, а мотивација за вежбање ми е 0, ама морам да почнам барем со некои домашни вежби, додека вежбањето да ми стане навика. Метаболизмот ми е премногу спор, во вц одам на 7-8 дена. Сакам да ја прекинам после водениот ден, ама па и многу ми е страв да не се вратам на старо и да не се поправам повторно. Оној што држи диета ( или се храни здраво ) знае колку поубаво се чувствуваш кога ке јадеш онолку колку што треба (не прејадуваш) и колку ти е тешко кога ке се најадеш колку треба и колку не треба. Најверојатно ке ве дружам уште неколку дена, потоа ке се потпрам на мојата самоконтрола.
I jas sum ista.. sega sum 59 i taa kilaza za mojata visina 165 e super.. i jas go imam istiot problem so wc.. mene denes mi bese voden i jas sakam da ja prekinam ama strav mi e i mene zatoa odluciv ke ja drzam 60 dena i tolku.. ti so kolku kg pocna?
Go pijam jas toa zelen caj lovorov list i cimet veke 5 den a toj kirkolkna caj nemozam da go najdam bidejki ne sum vo makedonija
здраво девојки утре ми е воден ден но имав колоквиумска недела и цела недела јадев ама во умерени количини... ослабена сум 3 кг па од вториов месец во план сум да ослабам 5-7 кг бидејќи ќе ми биди поопуштено ... држете ми среќа
да се исповедам малку...... 38/90 незнам со колку почнав ама сигурно 73 и повеке,се мерев пред 4 ден и сега сум 65.Но овие 4 дена правев многу грешки мешав храна а овошје не јадев . Па сакав да ве прашам дали да продолжам или да почнам одново?