3/90 јаглехидратен ден доручек - кафе и една банана, зелен чај со цимет и ловоров лист. ручек - пица со домашен кечап, печурки, домат, маслинки, млад кромид, кисели краставички и сусам. вечера 4 ситни колачи и ред црно чоколадо со 75% какао. Дали за ручек требаше да јадам и салата?
Дада треба и салата, и по можност банана не за доручек туку некое друго овошје, дека многу калории има и не се препорачува 34/90 Две јаболка Гравче тавче една чинија и мннооогу салата мешана со се и сешто ,вечера пола од ручек
32den Za dorucek 2 jabolka Za rucek pecen kompir i morkov i zelka salata za vecera isto Pocnav i jas mnogu greski da pravam primer vcera jadev mnogu za rucek bese poveke od 300 grama meso i za vecera pak si apnav ama malku i koga pak mi se jade pomegu obrocite jadam 1 do 2 lazici med imam 4kg oslabnato Se nadevam deka od utre pomalku greski
Здраво девојки, среќна сум да ви кажам дека од денес му се придружувам на тимот диеталци со УН диетата. Ве следам веќе некое време и ви се восхитувам, продолжете така! Јас почнувам со 75кг (висина 168цм) и мојата цел е околу -15кг за 3 месеци. Еднаш веќе ја имам држено диетава - издржав 2 месеци и изгубив околу 11кг. Со годините килограмите почнаа да се врќаат назад затоа што престанав да внимавам што јадам. Се надевам дека вашата мотивација ќе ми помогне да издржам до крај и се надевам дека и јас ќе бидам нечија мотивација. Денес почнувам со јаболки за појадок, за ручек и вечера во план се јајца и салата.
ИИИИИ почнуваме со подготовки за лето.....стартувам со 66 кг, сакам да симнам 10кг, само не знам до кога 9/90 2 портокали, Ручек: туна салата со марулка, пола крставица и еден домат. Вечера ќе биде пола од ручекот.
2/90 Јас денес добро поминав (до душа уште не завршил денот) Д: Две јаболка Р: Варен компир со морков, габички и тиквичка + салата В: Пола од ручекот Може ли некој да ми каже дали смеам да мешам компир со други зеленчуци како што направив денес или не се препорачува?
Pa kako denes sto si napravila da bidejki tikvicki pecurki se neutralni za morkovot samo neznam ama ne si napravila greska
Ако мислиш на зелена тиквичка мислам тој зеленчук за салата се смета, а ако мислиш на помаранџестите тогаш во скробен ден.
Samo 50 denovi sega imam 54 kg i visoka Sum 1.70 taka da ako do Leto se zadrzi ovaa tezina super Ke bide jeee. ...
Оваа диета е добро објаснета во првото мислење од оваа тема. Јас лично решив да правам кардио вежби 3-4 пати во неделата. Ако имаш нешто нејасно од диетата прашај тука и ќе помогнеме колку знаеме. Ти колку кг сакаш да изгубиш?
Lele bas ubavo jas sum 34 den pocnav so 64 sega sum 60 a visoka sum 165 nesto tesko mi ode slabeenjeto