Не ја држам, сакам да ја почнам.Чекам ова да ја завршам 20 дневнатаПа после оваа. Ама ја прекршив 10 - тина пат.Хаха Само ве следам тебе и мам4ето засега.Мотивација сте ми
Мене Мам4ето ме мотивираше ама деновиве богами мм ме демотивираше. Готвам дупло, и за мене и за него. Ај не пробај. Едвај се додржувам. Не јадеме во исто време да не ме мамат очите.
Епа и ја само гледам другиве што јадат, а јас моето си го јадев.Не ми беше лесно и благо 4-5 пати јадев.Што да правам.Од другите јадења не пробав.Синоќа сенвич јадев а овошен ден ми беше ама тоа е.Закочив со кг и не одам надолу. Барем во ун имаш и пици и тестенини и благо, и овошје, а во оваа 20 дена само еден овошен.Ни сокови ни благо ни леб/Ама леб и онака веќе не ми е толку вкусен, и соковите.Така се тешам.Не планирам да пијам сокови како пред тоа по 1-2 кг на ден.
Devojki denes mi e prv den a ocajno mi se jade tuna so marula ili so makaroni sovet za koj den moze da si ja iskombiniram tunata i so sto i dali smee banani za dorucek
Devojki denes mi e prv den a ocajno mi se jade tuna so marula ili so makaroni sovet za koj den moze da si ja iskombiniram tunata i so sto i dali smee banani za dorucek
ужте прв ден ли со мисливе? туна во протеински со каков било каков свеж зеленчиук т.е.салата прочитај на прва страна на темава пред да прашуваш.
Денес ми е 8-ми ден Јаболко Макарони со томатело Сладолед -1кг Минатата година ова време за 12 дена ослабев 4 кила и супер ми беше. Сега ми требаат 3 да симнам ама мака мачам ,многу тешко и оди цело време сум гладна.
здраво девојки денеска јас повторно ја почнувам ун диетата две недели направив пауза држете ми среќа овие два месеци да ја постигнам посакуваната тежина ...
8 ми ден цел ден овошје. Дали може бадеми и лешници или строго само овошје,до сега издржав ама незнам како до крај на ден.
Имам пишувано пρетходно, пρед 4 години ја дρжев стρого хρабρо јуначκи (без воден ден) после пρвиот поρаѓај и има тρаен ефеκт. Пρед тρи месеци тρето ρодив, дρжев аκо се смета за дρжење може месец, без овошен и воден, ама си пρаκтиκувам од κо знам за себе појадоκ овошје, но сепаκ го пρепишувам ова на пρвото дρжење од κое има тρајна пρомена на метаболизмот!
Здраво, јас почнав од денеска да ја држам диетата,некако се убедив после сите овие коментари.Но сакам да прашам дали помегу ручекот и вечерата може да се грицка нешто овошје или зеленчук?Еве кога седам дома пред тв и ми се грицка нешто како да ја надминам таа криза?
Greski pravese? So kolku pocna jas prviot mesec oslabev 7kg a vtoriot mesec nisto sea prekinav na dve nedeli bidejki se razbolev i od narednata nedela pak na dieta