@only44you браво супер резултат јас мислам дека 5 кг е оптимално и здраво слабеење, јас сум 4 килограми у минус ама 26 ти ден ми е, водниот на работа ли го држеше? За чај јас пијам зелен чај со нане од 1001 цвет (прв пат слушам за производителот). Инаку секое сабајле во шише од 1,5 л ставам еден исцеден лимон. А за алкохолот иако ви се чини дека ништо не е, верувајте дека многу влијае врз слабеењето, полн е со шекери и калории, ем го успорува метаболизамот, една чашка не е страшно ама тоа да биде 1-2 пати месечно. 26/90 Д - 2 круши Р - ориз со домати В - исто само пола
Za vodniot ne bev na rabota, doma bev i 3 saati nadvor po obvrski..... Nokta pred spienje pocnaa krizi da me fakjaat , ama zemav da cistam po doma i zaboraviv... Posle toa legnav, gledav film na net i zaspav
Јас на водниот излезе дека ќе бидам далеку од дома, цел ден! Па сеа ако не бива, не бива протеински ќе биде. А баш сакаааав 74.8 кг ама конечно 4 да видам ии радосна сум од сабајле Многу варира, навечер сум секогаш +1кг сабајлето се враќам во нормала дури
@Dabria После зеленчук продолжуваш пак со зеленчук, не се враќаш пак на овошје. Пак марула јади, или друг свеж зеленчук.
Ти си иста како мене. Ама шуќур сабајлево се мерев 73.2 , конечно 4кг. А не очекуав, пошто се нацепив вчера благо . Иначе читав на нет во врска со тоа што варира, дека секогаш треба да се мериш во исто време, на пример или насабајле или навечер и според тоа да се водиш за тежината.
@Troi Би требало утринската тежина да е точна, навечер е повеќе затоа што сме најадени .. Кој ден си ти?
@Troi Јас за дупло повеќе денови исто кг имам намалено Браво 26/90 Д:Една мандарина Р:Печен компир со разни зеленчуци,салата, една лажица ајвар и тонус леб В: Пола од ручек Вечерав во 5 и пол,и ми се јаде многу!!! Обично накај 7 вечерав,денеска се зафркнав.
@chanell ако, мислам дека тоа зависи од организмот, ти само терај си и постепено намалувај ги грешките и ќе го постигнеш резултатот. Не се демотивирај воопшто.
Јас 53 килограми имам, толку си имав и не ни сакам да загубам. Туку начинов на исхрана многу убаво ми доаѓа. Ги немам тие гасови и болки во желудникот. Прекрасно се осеќам! Мешање храна и те како пречело...
Вчера беше 5дeн и -2кг и 400грама по малку грешки ама имам голема физичка активност.Денес дрмнав малку алкохол но веќе нема да се повтори.Нема да пишувам овде бидејќи кога пишувам тука по извесно време ја прекинувам но ќе ве известувам за резултати за да ве мотивирам.До лето сите да сме рибички
Jas go pijam koga mi se pie,mislam..zasto tursko kafe da moze sekoj den a kakao ne? Sea ne bas sekoj den ete vo eden mesec 3-4 pati se napiv ali ne pazam koj den mi e za kafe kakao i neskafe si pijam koa mi se pie i pak imam rezultati -7 za 33 dena.
Тука сум и јас само што неможев да пишам деновиве Денеска јх ден,кога смеам благо да јадам ич не ми се јаде,па ќе висам денес како ќе биде
25/90 Протеински Доручек: Мандарина и банана Ручек: Парче сирење и кисело млеко Вечера: Марула салата
за доручек или две мандарини или една банана ама и не е многу препорачлива, две различни да не се мешаат
Во јх ден, во замена за црно чоколадо, плус благо по избор или пола од ручекот. Другите денови се смета за грешка, дозволено е само кафе, чај и вода.