Женски, едно прашање. Пиете ли Добра Вода Велнес, овие со вкус. Дури сега видов дека имаат шеќери, јаглехидрати.. Јас си ги пиев мислејќи дека е стандард кисела вода со вкус. Тапа.
250ден за месец.некој ако оди во бугарија ако имаш или од скопје да го прати некој на зелено пазарче го има кај што продаваат лекови.
Ја ги обожавам тие, ама не ми текнало да купам баш сеа. Ако ти се вкусни пиј, само не претерува,ј не мислам дека е страшна отстапка. Ден 26 скробен Појадок две банани Ручек комири печени со салата Вечера остатокот од компирите Две еспреса испив од 8 до 4.
Денес вагата вика - 2,6 си викам кога ќе ми заврши дали вагата ќе покажува барем уште едно кило минус...
Денес овошен. Ме фати сега мала криза, ми треба нешто солено За појадок кафе и 4 урми, после тоа 5 сливи и сега изедов една банана. Се мислам салата да направам... Инаку 5 ден, -2 кг.
Здраво феминки! Јас одлучив од денеска да и дадам шанса на диетава ,со цел да симнам некаде 6 кг вишок.Изминатиов месец си бев на некој свој режим на храна избалансирана,без шеќери,без газирано благи работи итн.Доручкував 2 круши денес , ручекот ми беше пред малку ,малку супа,салата,парче леб и едно ипол јајце.Вечерата ја планирам некаде околу шест часот ,и нели според диетава ќе го имам истото од ручеков без супата. Е сега прашањето ми беше дали направив грешка кога изедов едно ипол јајце,а во диетата пишува три,бидејќи и ова ме засити па не можев повеќе. Фала однапред за одговорот.
Ne e greska , jas vcera polovina jajce za rucek izdeov , nemozev uste 2 , ama zatoa vo salata se davam,
^ Не се фаќајте толку ко слеп за стап, јадете колку ви е доволно, не се прејадувајте ама ниту претерано да се гладнува. Баланс Денес ден 27 јх Појадок диња Ручек веге пица (тесто без млеко и јајца, со домашен сос од домати, пиперка, маслинки перурки кромид, босилек и бибер) Вечера се плашам дека пак ќе претерам со чоколадо (иам кеси m&ms од грчка и малку забегувам со нив) вајда ќе идам на една до две топки од палма, најпаметно. Дома коа јадам немам граница. Вака колку платам толку ќе ми дадат Вчера пиев вино и кснав 3-4 крекери знам прекрши, ама ете у друштво едноставно е претешко да не земеш ништо а пред тебе имаш даски со најубавите сирења, кашкавали, пршути. Потклекнува вака и после зашто стагнација. Епа ете, спасот го гледам во јако кардио.
9 протеински Криспи чикен без помфрит со салата. Вечера пилешко со салата или таратор. Знам дека грешам ама ја држам ун како начин на исхрана.и вака има резултати.
^Ако ја држиш правилно после 3-4 дена би требало да ослабиш едно кило. Или најправилно месечно од 3 до 5 кила. Може и поише дури, се зависи колку кила имаш вишок. Тие што имаат малку повеќе вишак слабеат и повеќе. Мое искуство коа ми останаа последните 5 кила, не ми делуваше веќе диетава. Ден 28 овошен Појадок диња Ручек сушен ананас 100 грама Ужина семки од тиква Вечера лубеница Денес планирам да издржам мушки. Нема ништо друго да јадам освен ова. До 4 саат еве издржувам, ќе гледам и до вечер да издржам вака. П.с благодет број еден од диетава- одам у веце како луда. Два пати обавезно. Порано одвај еднаш во 2 дена. Во јх ден обавезно еднаш, во овошен и скробен обавезно два пати.
Утре ми е 28 ми , овошен и сеа гледам 29 ти паѓа воден така ? Па ме интересира доколку го држам водениот а ме фати криза дали може , овошје или зеленчук ? Или да си терам со два овошни ? Како го поминувате вие водениот ? Јас првиот круг додека сватам што како иде па грешка ваму грешка таму и ѓи утнав работите затоа сега на време да си се информирам ....
Нормина ја нема да држам воден. Не можам. Иам пробано беше неуспешно. Ама ептен неуспешно, мислам дека леб се најадов навечер, што е бетер него да сум си продолжила на протеински. Ако можеш зашто да не пробај си. Или да терај два овошни најпаметно е. Зашто во воден не смееш ни млеко ни сокови многу, многу. Само вода и чај. Дури и за кафе не знам дали смееше.
@Hipster фала многу ќе си пробам со овошен сигурно ќе го издржам а и среда имаме именден дома ќе бидам бајаги прочистена ќе можам да си каснам хахахаххах , а и од старт немам напавено грешка , во среда и да направам ке ми се опрости
Овошен/витамински ден да. Јадам 5-6 пати дневно. Така и треба. Други денови ептеееен ретко знам нешто меѓу ручек и појадок иначе не смее:/ Само така се слабее со три оброци у ден
Bas toa e problemot i kaj mene ostanaa uste tie posledni 5kg,sepak praktikuvam strogo da se drzam do rasporedot pa se nadevam deka ke ima rezultatimozi da se zameni sekoe ovosje so suvo?tnx Kako mozi sa se nabavi cajot
8ми ден, ЈХ. За појадок две сливи. Ручек најверојатно ќе бидат кифлички со маслинки. За вечера пудинг, иако никако нема да ми стане јасно за пудингот, ситлијашот и сладоледот зашто сите три се 90 посто млеко. Ама ај.. И @Hipster , кога ти ги читам деновиве само си викам: Ех јас да не си ја прекинев диетава сега овде ќе бев